Η μοιραία απόφαση που οδήγησε χωρίς δυνάμεις στη χαράδρα την άτυχη Γαλλίδα στα Χανιά

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της Γαλλίδας τουρίστριας η οποία βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη χαράδρα στην Κρήτη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε πέντε χιλιόμετρα από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, στην παραλία Κριός.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 29χρονη αφού έκανε το μπάνιο της στο Ελαφονήσι πήρε τη μοιραία απόφαση να περπατήσει αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ότι δεν ήταν αρκετές οι δυνάμεις της. Η εξάντληση σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία φαίνεται να την αποπροσανατόλισαν με αποτέλεσμα να χάσει τον προορισμό της μπερδεύοντας το μονοπάτι της επιστροφής που θα την έβγαζε στο αυτoκίνητό της.

Το σημείο που εντοπίσθηκε το άψυχο σώμα είναι κοντά στην παραλία Κριός, όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 29χρονης.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, δείτε τη χαράδρα στην οποία έπεσε η 29χρονη Γαλλίδα, η οποία θεωρείται πολύ πιθανό να γλίστρισε βγάζοντας τις αγαπημένες της φωτογραφίες.

O Δήμαρχος Κανδάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης μίλησε στο protothema.gr:  «Δυστυχώς η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα, 5χλμ περίπου μακριά από το σημείο που είχε αφήσει το αμάξι της, πολύ κοντά στο ξεκίνημα του μονοπατιού. Το πιο πιθανό είναι να γλίστρησε η κοπέλα και να έπεσε. Αλλά όλα αυτά θα τα μάθουμε από τον ιατροδικαστή στη συνέχεια», είπε.

 

  

  

  

  

 Η Βιολέτ Γκιγκανό που ήταν νοσοκόμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νάντης, εντοπίσθηκε νεκρή από τους διασώστες νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. O Δήμαρχος Κανδάνου-Σελίνου,Αντώνης Περράκης μίλησε στο protothema.gr: «Δυστυχώς η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα, περίπου 5 χιλιόμετρα   μακριά από το σημείο που είχε αφήσει το αμάξι της, πολύ κοντά στο ξεκίνημα του μονοπατιού. Το πιο πιθανό είναι να γλίστρησε η κοπέλα και να έπεσε. Αλλά όλα αυτά θα τα μάθουμε από τον ιατροδικαστή στη συνέχεια», είπε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου προκειμένου να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές της στο νησί. Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή ενώ παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η 29χρονη είχε κανονίσει να αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου για τη Γαλλία. Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών ,ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας. Το τελευταίο «σήμα» στο κινητό της έδειχνε πως βρισκόταν στο Ελαφονήσι.

 

Δειτε Επισης

Επιστολή διοικητών του Αρχιλοχία στο Δικαστήριο που ζητούν επιείκεια για το θάνατο Γιαννιού-«Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος»
Κλείδωσε η ημερομηνία των παράνομων «εκλογών» στα κατεχόμενα-Πάνω από διακόσιες χιλιάδες οι «ψηφοφόροι»
Τερμάτισε το διορισμό Αριστοτέλους στο ΥΠΑΜ η ΕΔΥ-Διορίστηκε αναπληρωματικός ΓΔ ο Ελλίκος Ηλία
Το μήνυμα της Λοττίδου για την διεθνή ημέρα υποστήριξης θυμάτων βασανιστηρίων-«Χρέος όλων η εξάλειψη τους»
Θλίψη στην Αστυνομία για το χαμό του αστυφύλακα Ανδρέα Ανδρέου-Νοσηλευόταν σε κέντρο της Αυστρίας
Ολιστικό πλαίσιο για αντιμετώπιση των ναρκωτικών παρουσίασε ο ΔΗΣΥ-Εισηγείται δήμευση περιουσιών εμπόρων
Πέραν των δύο χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας από το σχέδιο της Κυβέρνησης για νέους επιχειρηματίες
Νεκρός ο επτάχρονος που αγνοούνταν κοντά στο Φαρμακονήσι
Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία στο Παρίσι-Δύο νεκροί, ο ένας 12χρονος
Υπό οκταήμερη κράτηση η 19χρονη για τα 8,5 κιλά ναρκωτικά-Αναζητούν τον τελικό παραλήπτη