Ο καύσωνας «έλιωσε» τους Εύζωνες-Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Ο καιρός έχει «τρελαθεί» και στο κέντρο της Αθήνας η θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο». Ο Εύζωνας που βρίσκεται στον Άγνωστο Στρατιώτη στέκεται όρθιος στον καύσωνα. Ο αξιωματικός τον φροντίζει, σκουπίζοντάς του τον ιδρώτα από τη ζέστη. Ο Εύζωνας κλείνει τα μάτια του και δέχεται τη φροντίδα του. 

Τα φυλάκια της Προεδρικής Φρουράς μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη βράζουν από τον καιρό και τον καύσωνα. Το θερμόμετρο είναι στο «κόκκινο». Η ζέστη είναι ανυπόφορη και οι Εύζωνες που βρίσκονται εκεί παραμένουν στο πόστο τους ακόμη και σε συνθήκες αφόρητες, όπως αυτές με τον καιρό σήμερα. 

Κάποιοι πίνουν λίγο νερό για να δροσιστούν από τον καύσωνα. Κάποιοι κλείνουν τα μάτια για να τους σκουπίσουν τον ιδρώτα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Εύζωνες - ακόμη και με αυτό τον καιρό - είναι εκεί όρθιοι και οι εικόνες τους κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. 

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη