Συνελήφθη ο 39χρονος που ξυλοκόπησε, έκλεψε και έκαψε όχημα στην Λευκωσία

Στη σύλληψη 39χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, κλοπής οχήματος και εμπρησμού οχήματος, που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 7 Ιουνίου 2021, στη Λευκωσία. 

Ο 39χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον του στη βάση μαρτυρίας, που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, από 30χρονο κάτοικο Λευκωσίας, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 8μ.μ. της ίδιας μέρας, ενώ βρισκόταν εντός του σταθμευμένου οχήματός του, σε ανοιχτό χώρο στον Στρόβολο, τον πλησίασε πεζός άνδρας, ο οποίος αφού τον γρονθοκόπησε, του έκλεψε το πορτοφόλι του και τράπηκε σε φυγή. 

Ο 30χρονος ακολούθησε τον άγνωστο, με αποτέλεσμα αυτός να επιτεθεί ξανά εναντίον του. Ακολούθως, ο άγνωστος φέρεται να διέφυγε από τη σκηνή, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του παραπονούμενου. 

Γύρω στις 10μ.μ. το αυτοκίνητο του παραπονούμενου εντοπίστηκε να καίγεται σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού προκάλεσε ελαφρές ζημιές στο εσωτερικό του μέρος. Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής
Για διαχρονική, απόλυτη διακριτική εξουσία του Υπουργικού για το ΚΕΠ μίλησε η υπεράσπιση στη δίκη Al Jazeera
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή Πέρα Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας
Στη Βουλή η άρνηση για διώξεις στην υπόθεση Θανάση-Αυτεπάγγελτο θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Δεν έλεγξε το απολυτήριο του Γιαννάκη η εργαζόμενη του Οργανισμό Νεολαίας που το παράλαβε-Έπρεπε να το κάνει άλλος
Παραιτήθηκε ο Καπαρδής λόγω της υπόθεσης του προπονητή που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Εντοπίστηκε σκάφος τρίτης χώρας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ να ψαρεύει-Κατασχέθηκαν τόνοι ψαριών (pics)
Εξέφρασε τη διαφωνία του με Εισαγγελέα ο Αθανασίου-«Nα αποφασίσουν τα Δικαστήρια αν οι πράξεις των επτά, είναι ποινικά κολάσιμες»