Διένειμε παιδικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο-Έπεσε στη φάκα της Europol

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 20χρονου κατοίκου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την Europol, σύμφωνα με την όποια χρήστης συγκεκριμένος λογαριασμός σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να κατέχει ή και να διανέμει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι κάτοχος του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι ο 20χρονος. 

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε για να σταλεί για εξετάσεις. 

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο κελί οι τέσσερις ανήλικοι για τη βομβιστική επίθεση σε μπυραρία στη Λεμεσό
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα