«Το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων είναι μεγαλύτερο από όσο θεωρεί η κοινωνία»

Μεγαλύτερο από όσο θεωρούσε μέχρι σήμερα η κοινωνία το μέγεθος του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, το οποίο καλεί την Κυβέρνηση με αυτοκριτική να προχωρήσει στη κάθαρση του.

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, αναφέρει ότι «καθώς προχωρεί το έργο της Ερευνητικής αποκαλύπτεται ότι το μέγεθος και το βάθος του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων είναι μεγαλύτερο από όσο θεωρούσε μέχρι σήμερα η κοινωνία. Οι παράνομες πολιτογραφήσεις που εντοπίστηκαν αυξάνονται στο 53% και οι υπηκοότητες που πρέπει να αφαιρεθούν διπλασιάζονται φτάνοντας στις 212».

Παράλληλα ο κ. Στεφάνου δήλωσε πως το στίγμα που προξένησε στη χώρα μας η βιομηχανία των χρυσών διαβατηρίων που στήθηκε το 2013, αποδεικνύεται ολοένα και μεγαλύτερο.

«Η Κυβέρνηση χρειάζεται να προχωρήσει με αποφασιστικότητα και πρωτοβουλίες, με παραδοχές και αυτοκριτική προκειμένου να καθαρίσει πραγματικά αυτό το απόστημα που διέσυρε τη χώρα».

Δειτε Επισης

Εκ νέου ενώπιον Κακουργιοδικείου οι γονείς του βρέφους-Η έκθεση ψυχιάτρου καθορίζει τα επόμενα βήματα
Αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για επικίνδυνους μετατροπείς συσκευών οι ηλεκτρολόγοι-Προχωρούν σε δωρεάν αλλαγές
Καταγγελία για αλλοίωση τεκμηρίων από Αστυνομία στη δίκη Καλογερόπουλου-Κλήση από κατασχεθέν κινητό κατηγορούμενου
Ο οδικός χάρτης, η διατήρηση του Κυπριακού σε τροχιά επανέναρξης και η πρόσκληση που καθυστερεί
Αυτό είναι το τιμολόγιο της Αστυνομίας για τα καρναβάλια-€503 ο μισθός του επικεφαλής, πώς κοστολογούνται οι υπόλοιποι
Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου-Γεραπετρίτη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Δεν αναγνωρίστηκε ακόμα το ένα θύμα της νέας τραγωδίας στην Επισκοπή-Συνεχίζονται οι έρευνες
Το Καζακστάν εξόργισε την Άγκυρα λόγω Κύπρου-Δεν προσκάλεσε το ψευδοκράτος σε Σύνοδο Κορυφής
Κατήγγειλε τον ένα εκ των δύο ποινικών ανακριτών ο Σταυριανός-Ισχυρισμός για βίαιη συμπεριφορά
Νέα κατάθεση του μάρτυρα που μίλησε για αρπαγή του Βασίλη Καλογήρου-Η διαφορά στην ώρα