Από το Euro προσγείωση στο Παπαδόπουλος-«Κύριος» και επίσημα ο Αραγιούρι

Παίκτης της Ανόρθωσης είναι και επίσημα ο Πάουλους Αραγιούρι, με την ομάδα της Αμμοχώστου να καλωσορίζει τον Φινλανδό με βίντεο.

«Αυτές τις μέρες, όλους μας έχει καθηλώσει το UEFA EURO 2020.Το να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας έναν από όσους συμμετείχαν, είναι μια καλή ιδέα ε;», έγραψε ο σύλλογος της Αμμοχώστου στην ανάρτηση της.

Ο 33χρονος στόπερ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη Φιλανδία στο Euro, ωστόσο αν και η χώρα του τερμάτισε στην τρίτη θέση, δεν κατάφερε να περάσει ως μία από τις τέσσερεις καλύτερες τρίτες και να βρεθεί στους «16» τη διοργάνωσης.

Πλέον τώρα αφού πήρε τον χρόνο του για να ξεκουραστεί, αποφάσισε να παραμείνει στο νησί μας και να μετακομίσει στην Ανόρθωση.

Υπενθυμίζεται ότι, ο έμπειρος στόπερ είχε στα χέρια του προτάσεις τόσο από την ομάδα που αγωνιζόταν την Πάφο, όσο και από ομάδα του εξωτερικού. 

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κατ΄αρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Paulus Arajuuri για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22.

Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί όταν ο ποδοσφαιριστής έρθει στην Κύπρο και περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μετά τη σχετική άδεια που του έχει παραχωρηθεί λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Φινλανδίας στο EURO 2020.

Ο 33χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στην πρωτεύουσα Ελσίνκι και αγωνίστηκε σε ομάδες της χώρας του μέχρι το 2009 όταν και πήρε μεταγραφή για τη Σουηδία και την τότε πρωταθλήτρια Καλμάρ. Έμεινε εκεί μέχρι το 2013 (69 συμμετοχές, 3 γκολ) και ακολούθως άφησε για πρώτη φορά τη Σκανδιναβία για να παίξει στην Πολωνία με τη Λεχ Πόζναν. Στα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε εκεί, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Πολωνίας, αγωνίστηκε σε 83 αγώνες και σκόραρε εφτά φορές. Επόμενος σταθμός η Δανία και η Μπρόντμπι, με την οποία αγωνίστηκε σε δυο τελικούς κυπέλλου και πήρε μια φορά το τρόπαιο. Συνολικά έπαιξε σε 86 επίσημους αγώνες με τέσσερα γκολ. Τον Αύγουστο του 2019 ήρθε στο νησί μας για την Πάφος FC και στη διετία του εκεί έπαιξε σε 38 αγώνες με τρία γκολ.

Μετρά επίσης 21 συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης με 1 γκολ και άλλες 54 διεθνείς συμμετοχές με τη Φινλανδία με αποκορύφωμα τις τρεις στα τελικά του EURO 2020. Σκόραρε τρεις φορές με το εθνόσημο της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Paulus στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Δειτε Επισης

Ενημέρωσε τον Δένδια για τους στόχους της Κύπρου για την άμυνα ο Πρόεδρος-«Προσδοκούμε στη δική σας βοήθεια»
Αυτοκτόνησε ο 35χρονος δράστης της επίθεσης με τους 11 νεκρούς-Είχε κρύψει τα όπλα σε θήκη για κιθάρα
Θλίψη στην Αστυνομία-Απεβίωσε ο λοχίας Γιάννης Οικονομίδης
Μειώθηκαν κατά 69% οι αιτήσεις ασύλου σε δύο χρόνια, πάνω από 750 Σύροι αποχώρησαν από την Κύπρο
Φοβάται μπλόκο της Κύπρου στην ατζέντα με Ε.Ε. η Τουρκία-«Η στάση της ΕΕ στη διεθνή σκηνή σταδιακά φθίνει»
Καταγγέλλει ότι ήταν στη λίστα ανακλήσεων, ρώτησε αν ισχύει και του είπαν γράψε... λάθος-Τεράστιο μπάχαλο
Διέταξε έρευνα για πιθανά ποινικά αδικήματα για τους ΤΑΚΑΤΑ το Υπουργικό-Εγκρίθηκε η δωρεάν μεταφορά των «272»
Με εμβάθυνση στην ασφάλεια η συνάντηση Πάλμα και Δένδια-Δεσμεύτηκαν να προασπιστούν την ειρήνη
Όσα προνοεί το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Μετακίνηση οπαδών, σύγχρονα CCTV και επαγγελματίες επιτηρητές
Κατασχέθηκαν πάνω από 600 κιλά κάνναβης το 2024-Εμφανίστηκαν επικίνδυνα ζελεδάκια και μπισκότα