Ένταση και ζημιές έξω από Γραφείο Ευημερίας-Έσπασαν τζάμια, εγκλώβισαν τους υπαλλήλους

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης, έξω από το Γραφείο Κοινωνικής Ευημερίας, στα Πολεμίδια, από ομάδα αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου δέκα αλλοδαποί μετέβησαν έξω από το γραφείο, ζητώντας χρήματα που τους χρωστούν, από τους λειτουργούς του γραφείου. Σε κάποια στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε και οι αλλοδαποί προκάλεσαν ζημιές στα τζάμια του γραφείου.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας για να επιβάλουν την τάξη και να προστατεύσουν τους υπαλλήλους του γραφείου, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν εντός του κτιρίου.

Μετά την άφιξη της Αστυνομίας στο σημείο, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε ένα πρόσωπο, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η... μαύρη λίστα του Τραμπ-Θα απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ σε πολίτες 43 χωρών
Ξεχασμένο μαγειρικό λάδι έθεσε φωτιά σε οικία στη Λευκωσία-Αποδομήθηκε η στέγη για κατάσβεσή της
Στις φλόγες οικία στη Λάρνακα-Ζημιές σε μουσικά όργανα και εξοπλισμό
Ενεπλάκη σε τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα 22χρονος-Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο
Τρόμος στο Μεξικό από σεισμό 5,5 Ρίχτερ-Στους δρόμους οι κάτοικοι (pics&vids)
Ανακοίνωσε τη μετάβαση Γκουτέρες στη Γενεύη ο Ντουζαρίκ-«Η συνάντηση θα δώσει ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις»
Μυστήριο γύρω από τη ρίψη πυροβολισμών σε γυμναστήριο-Από κατάθεση ο ιδιοκτήτης που δεν προέβη σε καταγγελία
Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»