Ξεψύχησε στην άσφαλτο ο 21χρονος Ανδρέας-Συγκρούστηκε με όχημα 20χρονου

Τα αίτια πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 21χρονο Αντρέα Χριστοδούλου, τέως από Πέρα Χωρίο Νήσου, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 21χρονου μοτοσικλετιστή.

Ο 20χρονος οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σημειώνεται πως ο άτυχος Αντρέας, έφερε το προστατευτικό του κράνος. 

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Νεκρό βρέφος που ξεχάστηκε για ώρες σε όχημα
Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό
Κλείνουν οι δρόμοι σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εκδηλώσεων διαμαρτυρίας
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ζήτησε ενημέρωση για το θάνατο του 12χρονου ο Δαμιανός-Θα μεταφερόταν το πρωί στο Ισραήλ αλλά δεν πρόλαβε
Ζητά απομάκρυνση μεταναστών από την τουριστική ζώνη ο Δήμος Παραλιμνίου Δερύνειας
Ζυμώματα Αρναούτη για αναδιοργάνωση της Αστυνομίας-Στην ακίδα οργανωμένο έγκλημα, βία στα γήπεδα και διαφθορά