Αυτοί είναι οι δύο 20 χρόνοι που βίαζαν 19χρονη επί τρεις ημέρες (pics)

Δύο 20χρονοι γνώρισαν μια 19χρονη κοπέλα μέσω Facebook, έκλεισαν ραντεβού μαζί της, τη βίαζαν για τρεις μέρες σε σπίτι στα Πατήσια και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο λιμάνι του Πειραιά και έφυγαν για διακοπές στη Μύκονο! Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών μαζί με κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Μυκόνου, μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν, μόλις πάτησαν το πόδι τους στο νησί των ανέμων να τους εντοπίσουν να τους περάσουν χειροπέδες και να τους στείλουν πακέτο στην Αθήνα για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρίκη στην Ελλάδα... Επί τρεις μέρες βίαζαν 19χρονη-Την κρατούσαν όμηρο σε σπίτι

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη. Οι δύο 20χρονοι Αλβανοί, όπως κατήγγειλε το θύμα, της έπιασαν κουβέντα μέσω Facebook,την «έψησαν» και κατάφεραν να βγουν ραντεβού μαζί της. Αφού συναντήθηκαν, η ίδια ισχυρίζεται οτι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, την οδήγησαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια όπου για τρεις ημέρες ξεσπούσαν πάνω της τα αρρωστημένα τους ένστικτα. Τελικά, το πρωί του Σαββάτου μετέβησαν στην περιοχή του Πειραιά όπου παράτησαν τη 19χρονη Αλβανίδα και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο. Όμως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνων, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση του νησιού και τους άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου, με οδηγό τις φωτό που τους έδωσε από το Facebook, μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν από το καράβι, όρμησαν πάνω τους και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

 

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
Ανήλικος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πατέρα της φίλης του
Συνεχίζεται ο αναβρασμός στις Κεντρικές-Νέα φωτιά στην πτέρυγα 4, δεσμοφύλακας στο νοσοκομείο με αναπνευστικά
Τιμήθηκαν οι επτά ήρωες του Φρενάρους-«Δεν δείλιασαν, δεν οπισθοχώρησαν, δεν σκιάχτηκαν»
Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα ο 14χρονος που έκανε παρκούρ και έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στον Εύοσμο
Τα παράλληλα αφηγήματα του Κυπριακού, η προσέγγιση της Τουρκίας και οι σκοπιμότητες Τατάρ
Διαδοχικά τα επεισόδια στις Φυλακές-Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στο κελί του στην πτέρυγα 1Α
BINTEO: Σφοδροί βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στα περίχωρα της Βηρυτού-Χτύπησαν τη μεγαλύτερη αποθήκη οπλισμού της Χεζμπολάχ
Οι Φυλακές μυρίζουν μπαρούτι και οι φύλακες εκ των υστέρων στο ψάξιμο για... (απο)δράσεις