Στα χέρια της οικογένειας του Θανάση Νικολάου το πόρισμα Αγαπητού

Στα χέρια της οικογένειας του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, παραδόθηκε το πρωί, το πόρισμα του παθολόγου, Εμμανουήλ Αγαπητού, που διορίστηκε από τη Νομική Υπηρεσία και εκπροσωπεί την Κυπριακή Δημοκρατία.

Τα αποτελέσματα δόθηκαν στην οικογένεια σε ηλεκτρονική μορφή και συγκεκριμένα σε ένα USB. Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η μητέρα του εθνοφρουρού, Αντριάνα Νικολάου τόνισε πως μετά από αρκετό αγώνα «επειδή εδώ και έξι μήνες το παιδί μου είναι εκτός του τάφου, καταφέραμε και πήραμε τα αποτελέσματα, μέσα σε ένα usb, τα οποία θα μελετήσουμε και θα επανέλθουμε».

Κληθείσα να σχολιάσει αν υπήρξε κωλυσιεργία, η κα. Νικολάου σημείωσε πως αυτό συνέβαινε από την αρχή, εδώ και 16 χρόνια. «Δεν πίστευα εγώ ότι θα ήταν το παιδί μου έξω από τον τάφο έξι μήνες και θα βασανιζόμουν να πάρω αποτελέσματα. Η εξέταση έπρεπε να γίνει μέσα σε δέκα με δώδεκα μέρες το πολύ, όπως γράφουν οι επιστήμονες».

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 2 Ιουλίου και η οικογένεια θα μελετήσει τα αποτελέσματα για να δουν αν υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν χρειάζονται περαιτέρω εξετάσεις. Ερωτηθείσα αν τα πόρισμα του κ. Αγαπητού συνάδει με αυτό της κας. Καραγιάννη, η μητέρα του εθνοφρουρού σημείωσε πως «τα δύο πορίσματα συνάδουν, δεν τα έχουμε μελετήσει αλλά με μία πρόχειρη ματιά συνάδουν, ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αναστάτωση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ορατοί οι πύραυλοι του Ιράν στο Ισραήλ-Δείτε βίντεο
Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο αρχηγός των Χούθι-Χτυπά και την Υεμένη το Ισραήλ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέες ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές στο Ισραήλ-Ήχησαν σειρήνες στη Χάιφα
Ξεκαθαρίζει το Ην. Βασίλειο-«Δεν έχουμε εμπλοκή στις επιχειρήσεις του Ισραήλ, ανησυχούμε για αντίποινα από το Ιράν»
Βίντεο από την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη και το στρατηγικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
BINTEO: Διεκόπη η παραγωγή φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars μετά από ισραηλινή επίθεση
Απαντά στο Ιράν ο Στάρμερ-«Στέλνουμε περαιτέρω πολεμικά αεροσκάφη για αντιμετώπιση απειλών σε Ιράκ και Συρία»
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό