Στους τέσσερις οι νεκροί και 159 οι αγνοούμενοι από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι

Η κατάρρευση πολυώροφης πολυκατοικίας κοντά στο Μαϊάμι προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και οι αρχές δεν έχουν καμιά πληροφορία για την τύχη 159 ανθρώπων, όπως δήλωσε σήμερα η επικεφαλής των αρχών της κομητείας Μαίάμι-Ντέιντ.

«Ο αριθμός των ανθρώπων για την τύχη των οποίων δεν έχουμε καμία ενημέρωση έχει αυξηθεί σε 159. Επιπλέον, επιβεβαιώνουμε αύξηση του απολογισμού των νεκρών, που είναι πλέον 4», δήλωσε η Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα σε συνέντευξη Τύπου.

Στις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης, συμμετέχουν καλά εκπαιδευμένοι σκύλοι, ενώ χρησιμοποιούνται και σόναρ για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Το συγκρότημα κατοικιών Τσαμπλέιν Τάουερς Σάουθ χτίστηκε το 1981 και είχε  136 διαμερίσματα. Περίπου τα 80 από αυτά κατοικούνταν. Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα όταν, στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδας), κατέρρευσε μια ολόκληρη πλευρά του συγκροτήματος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φόβοι για ρωσική επίθεση στην Ευρώπη-Η Γερμανία σχεδιάζει επέκταση των καταφυγίων
Τουλάχιστον 36 Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας της Γάζας
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Παζαρεύει ο Χαφτάρ με το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ούτε το εγκρίνει, ούτε το απορρίπτει
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε ραδιοφωνικό στούντιο τη στιγμή του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή
ΒΙΝΤΕΟ: Την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Sukhoi στο Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί
Serial killer στην Ιταλία-Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα