Ανοίγει ο φάκελος της δολοφονίας του Ευαγγέλου 23 χρόνια μετά-Ζητούνται πληροφορίες

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ζητά βοήθεια από το κοινό για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας που διαπράχθηκε πριν από 23 χρόνια, στις 25 Ιουλίου 1998, στην παραλία του Lady's Mile. 

Η υπόθεση θανάτου από μαχαιριές, του Μιχάλη Σάββα Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν τότε 25 ετών, έχει ξανανοίξει και η αστυνομία ελπίζει ότι η νέα μεθοδολογία, συμπεριλαμβανομένων των βελτιωμένων εξετάσεων DNA και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα οδηγήσει σε σύλληψη. 

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των Β.Β, Πανίκος Παναγή, ο οποίος ηγείται της αστυνομικής έρευνας είπε, «ανήμερα της επετείου της ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα πριν από 23 χρόνια, απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει να δώσει πληροφορίες. Όλες οι πληροφορίες θα χειρίζονται με μεγάλη εμπιστευτικότητα και ελπίζουμε να βρούμε τον υπεύθυνο, για να προσφέρουμε κάποια ανακούφιση στην οικογένεια του αποθανόντος».

Εάν έχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, καλέστε την αστυνομία των Β.Β στα τηλέφωνα 2596 7227 ή 2596 7278.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στενό φίλο και σημαντικό εταίρο χαρακτήρισε την Κύπρο ο Μόντι-Οι αναφορές του για την προσεχή επίσκεψη
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ-Νέοι βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης -«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»
Ζήτησε έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ ο Κόμπος-Στο επίκεντρο η κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Διπλωματικός πυρετός για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή-Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με ηγέτες της περιοχής και της ΕΕ
Στους δρόμους από τη Δευτέρα η Αστυνομία-Ξεκινάει ελέγχους για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών
Τουλάχιστον 41 νεκροί σε επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρός τραυματισμός μετά από πυροβολισμούς σε κινητοποίηση κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ