«Με βίασε όταν ήμουν 13 ετών»-Τι καταγγέλλει η κοπέλα για τον ιερέα

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου έχει προκαλέσει το γεγονός της σύλληψης ιερέα για φωτογραφίες με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Τον 49χρονο παπά από την περιοχή του Αγρινίου κατήγγειλαν χθες στην Αστυνομία δύο αδερφές.

Οι δύο αδερφές πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπογράμμισαν πως ο 49χρονος ιερέας το 2007 είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 27χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Οι Αρχές μετά την καταγγελία των δύο αδελφών, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο λαπτοπ γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Αμέσως οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια μαζί με την μητέρα τους, φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για λόγους οικονομικούς.

Για τον 49χρονο ιερέα έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

 

Δειτε Επισης

Προκαταρκτική Εξέταση για το βίντεο με τσιφτετέλια στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας-Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Κρούσμα αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό στην Ελλάδα-Κατέληξε ένας άνδρας
Παραιτήθηκαν Βορίδης και 3 υφυπουργοί από την ελληνική κυβέρνηση για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Δεκαοκτάχρονη κατέρρευσε σε γυμναστήριο στη Λάρισα-Υπέστη δύο ανακοπές, χειρουργήθηκε στο κεφάλι
Συγκλονιστικό βίντεο-Η στιγμή που πυροσβέστης ανεβαίνει σε σκεπή φλεγόμενου σπιτιού στην Παλαιά Φώκαια
Η τοποθέτηση Μητσοτάκη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ-«Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας»
Σε ταραγμένα νερά η Κυβέρνηση στην Ελλάδα-Έβαλε φωτιά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, έντονες πιέσεις δέχεται η ΝΔ
Καμένα σπίτια άφησε πίσω της η φωτιά στην Παλαιά Φώκαια-Εικόνες καταστροφής
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο