Η Κύπρος φιλοξένησε 150 παιδιά με καρκίνο από το Ισραήλ

Μια ομάδα 150 παιδιών από το Ισραήλ είχε την ευκαιρία να περάσει μια εβδομάδα στην Κύπρο στο πλαίσιο προγράμματος του  μη κερδοσκοπικού οργανισμού Zichron Menachem, ο οποίος οργανώνει εκδρομές για καρκινοπαθή παιδιά.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το Zichron Menachem είναι ένα ισραηλινό κέντρο για την υποστήριξη παιδιών με καρκίνο και τις οικογένειές τους. 

Η ομάδα των 150 παιδιών φιλοξενήθηκε σε ένα ξενοδοχείο στα Περβόλια. «Η 7ήμερη διαμονή τους έγινε όσο πιο άνετη και συναρπαστική γίνεται», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Λάρνακας, Ιάσων Ιασωνίδης καλωσόρισε όλους εξ ονόματος του Δήμαρχου και του Δήμου Λάρνακας, λέγοντας ότι «οι δεσμοί μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου είναι ισχυρότεροι από ποτέ και αισθανόμαστε τιμή που μας επισκέπτονται αυτά τα υπέροχα παιδιά και οι φροντιστές τους. Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή υγεία και γρήγορη ανάρρωση σε όλους».

Ο Aρχιραβίνος της Κύπρου, Ραβίνος Arie Zeev ευχαρίστησε όλους όσοι κατέβαλαν προσπάθειες για να φιλοξενηθούν τα παδιιά στην Κύπρο και ευχήθηκε στα παιδιά καλή ανάρρωση.

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις