Καθάριζαν την είσοδο πολυκατοικίας και ξυλοκοπήθηκαν-Συνελήφθησαν δυο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης  βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης συνελήφθησαν χτες δύο πρόσωπα ηλικίας 32 ετών και 38 ετών μόνιμοι κάτοικοι Γεροσκήπου.

Κατά τα γεγονότα της υπόθεσης που διεπράχθη στις 17/6/21 καταγγέλθηκε από δύο ομοεθνείς τους 34 και 38 ετών ότι στις 16//6/21 γύρω στις 20;00 το βράδυ ενώ βρίσκονταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας στο οποίο διαμένουν με σκοπό να καθαρίσουν την είσοδο της πολυκατοικίας, δέχτηκαν επίθεση από τους συλληφθέντες με αποτέλεσμα η 34χρονη να υποστεί μεταξύ άλλων τραύματα και κάταγμα στο δάχτυλο του αριστερού της χεριού.

Αυτή διακομίσθη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Οι δύο συλληφθέντες σε καταθέσεις τους, αναφέρουν και  παραπονούνται και αυτοί εναντίων των δύο προσώπων που κατήγγειλαν την υπόθεση, λέγοντας ότι δέχτηκαν και αυτοί επίθεση .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ εξετάζονται και οι ισχυρισμοί των συλληφθέντων.

Δειτε Επισης

Τέσσερις γυναίκες από την ίδια οικογένεια νεκρές από ιρανικό πύραυλο στο βόρειο Ισραήλ
Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στενό φίλο και σημαντικό εταίρο χαρακτήρισε την Κύπρο ο Μόντι-Οι αναφορές του για την προσεχή επίσκεψη
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ-Νέοι βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης -«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»
Ζήτησε έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ ο Κόμπος-Στο επίκεντρο η κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Διπλωματικός πυρετός για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή-Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με ηγέτες της περιοχής και της ΕΕ
Στους δρόμους από τη Δευτέρα η Αστυνομία-Ξεκινάει ελέγχους για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών
Τουλάχιστον 41 νεκροί σε επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας