Επέστρεψε με νέο βίντεο ο Σεντάτ Πεκέρ-«Υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν»

Μετά από πολυήμερη απουσία ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, που έχει αναστατώσει την Τουρκία με τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις βαθέους κράτους-μαφίας την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανεμφανίστηκε μ’ ένα νέο βίντεο, εξηγώντας τους λόγους που «εξαφανίστηκε» από το προσκήνιο για δύο εβδομάδες.

Ο Πεκέρ, που έχει καταφύγει πιθανότατα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι είχε σιωπήσει το τελευταίο δεκαπενθήμερο – κατά το κρίσιμο διάστημα των επαφών του Ερντογάν με τον Τζο Μπάιντεν, τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της πρόσφατης συνόδου του ΝΑΤΟ – υποστηρίζει ότι οι Αρχές της χώρας, όπου διαμένει του είπαν να μην ανεβάζει βίντεο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες καθώς υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του.

Αυτή τη φορά ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, εμφανίζεται με λευκό φόντο πίσω του και το «Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός» του Πορτογάλου συγγραφέα, Πάουλο Κοέλιο ωθώντας πολλούς στην Τουρκία να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το «κρυφό» μήνυμα που θέλει να στείλει. Όπως εξηγεί στο τελευταίο του βίντεο ο Πεκέρ:

«Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης ότι γράφουν άλλοι κι όχι εγώ τα μηνύματά του στο Twitter. Γι’ αυτό και ένιωσα υποχρεωμένος να επιστρέψω και να δημοσιεύσω αυτό το σύντομο βίντεο. Δεν αποφάσισα εγώ, αξιότιμοι φίλοι μου, να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα, όπου ζω με ενημέρωσαν, ότι είμαι “στο κόκκινο”, δηλαδή ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν. Θα επανεξετάσουν σε 15 ημέρες τον κίνδυνο για τη ζωή μου, τη συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Αλλά εγώ, είτε εδώ, είτε σε άλλη χώρα, είτε με άλλο τρόπο θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλοι μου, νά 'σται καλά και να με θυμάστε στις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!», καταλήγει ο αρχιμαφιόζος.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Φόβοι για ρωσική επίθεση στην Ευρώπη-Η Γερμανία σχεδιάζει επέκταση των καταφυγίων
Τουλάχιστον 36 Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας της Γάζας
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Παζαρεύει ο Χαφτάρ με το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ούτε το εγκρίνει, ούτε το απορρίπτει
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε ραδιοφωνικό στούντιο τη στιγμή του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή
ΒΙΝΤΕΟ: Την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Sukhoi στο Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί
Serial killer στην Ιταλία-Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα