Πυρκαγιά σε αποθήκη εταιρείας παραγωγής χαλουμιού

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε αποθήκη εταιρείας παραγωγής χαλουμιού στα Ανάγεια, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 03.36 πμ.  

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η κλήση λήφθηκε στις 02.54 πμ και ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Από την πυρκαγιά κάηκαν ηλεκτρικές συσκευές, πλάστηκα δοχεία φύλαξης χαλουμιού, διάφορα άλλα αντικείμενα καθώς επίσης επηρεάστηκε και η βαφή και ηλεκτρική εγκατάσταση της αποθήκης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες προέβη σε αντλήσεις νερών από υπόγεια υποστατικών, σε μετακινήσεις δένδρων ύστερα από περιστατικά λόγω ανέμων και έντονης βροχόπτωσης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τετραήμερο από τις 06.00 πμ της 18ης Ιουνίου 2021 μέχρι και τις 06.00 πμ της 22ας Ιουνίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 105 κλήσεις για βοήθεια σε 45 πυρκαγιές, 55 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 πμ της 21ης Ιουνίου 2021 μέχρι και τις 06.00 πμ της 22ας Ιουνίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια,13 πυρκαγιές και 20 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Δειτε Επισης

Ανάλυση: Έτσι μπορεί να σβήσουν οι φλόγες της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν στη Μέση Ανατολή
Τα είπαν τελικά τηλεφωνικώς Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου-Τόνιζε την άμεση ανάγκη για αποκλιμάκωση
Ο κακός χαμός στον Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ Κερασιού-Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους
Τέσσερις γυναίκες από την ίδια οικογένεια νεκρές από ιρανικό πύραυλο στο βόρειο Ισραήλ
Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στενό φίλο και σημαντικό εταίρο χαρακτήρισε την Κύπρο ο Μόντι-Οι αναφορές του για την προσεχή επίσκεψη
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ-Νέοι βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης -«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»
Ζήτησε έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ ο Κόμπος-Στο επίκεντρο η κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»