«Αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή» εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Καρολάιν

Στο κλίμα συνεννόησης ανάμεσα στις δύο οικογένειας σχετικά με το μέλλον της μικρής Λυδίας, μετά τη δολοφονία της μητέρας της στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν.

«Η δίκη είναι σε άλλο κλίμα, το θέμα παιδί είναι σε τελείως διαφορετικό κλίμα. Δεν υπάρχει ίχνος διάθεσης για αντιδικία για το παιδί. Υπάρχει διάθεση να βρεθεί μια λύση», ξεκαθάρισε μιλώντας στο Mega, ο Αθανάσιος Χαρμάνης.

«Ενημέρωσα την Εισαγγελέα Ανηλίκων για την κατάσταση που βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν και της οικογένειας, για το σπίτι που διαμένουν και την επιθυμία τους να μεγαλώσουν το παιδί τουλάχιστον μέχρι κάποια ηλικία. “Έχασα την κόρη μου, αν χάσω και το εγγόνι που θα είναι η χαριστική βολή” μου εκμυστηρεύτηκε η ίδια» είπε ο δικηγόρος.

«Με συνεννόηση, με αμοιβαία κατανόηση θα συμβεί αυτό. Οι σχέσεις των γιαγιάδων είναι καλές, μπορούν και συνεννοούνται. Δεν χωρούν αντιδικίες σε θέματα παιδιών. Ο γνώμονας πρέπει να είναι το συμφέρον του παιδιού. Να το σταθμίσουν, ξέρουν καλύτερα εκείνες. Φαντάζομαι αν υπάρχει συμφωνία αλληλοεκτίμησης και σεβασμού ότι και η Εισαγγελέας δεν θα έχει αντίρρηση» τόνισε.

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο

Για προμελετημένη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν έκανε λόγο ο δικηγόρος. «Αυτά τα εγκλήματα γίνονται είτε με προμελετημένο φόνο ή εν βρασμώ ψυχής. Ο βρασμός ψυχικής ορμής ερμηνεύεται ότι είναι μια αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος που οδηγεί τον δράστη στην πράξη» ανέφερε.

«Ένας άνθρωπος που κοιμάται δεν μπορεί να προκαλέσει αυτή την αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος και δεύτερον για ποιο συναίσθημα μιλάμε, για έναν άνθρωπο που δεν έδειξε ίχνος ενσυναίσθησης; Ήταν τόσο πολύ έξυπνος και οργανωτικός για να προβεί σε μεθοδευμένες ενέργειες συγκάλυψης μετά την πράξη του; Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο» υποστήριξε ο δικηγόρος.

Πηγή: newsbeast.gr

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη