Νεαρός διένειμε παιδικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο-Τον έκαψε σήμα της Europol

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 22χρονου κατοίκου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την Europol, σύμφωνα με την όποια χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμός σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να κατέχει ή και να διανέμει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι κάτοχος του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι ο 22χρονος.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε για να σταλεί για εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Από υπερθερμία έσβησε το βρέφος που ξεχάστηκε στο όχημα-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Διαμαρτυρήθηκαν σε Λάρνακα και Λεμεσό οι κυνηγοί-Σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων (pics)
Κατασχέθηκε ο σκύλος που επιτέθηκε σε γυναίκα στη Λεμεσό-Μεταφέρθηκε σε ασφαλές χώρο
Έδωσε την εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» ο Αρναούτης-Γίνεται συλλογή χρημάτων για παιδιά με καρκίνο
Πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κυνηγών-Οι δρόμοι που επηρεάζονται
Άγνωστοι βανδάλισαν πάρκο στη Λάρνακα-Ζημιές σε γυάλινες προθήκες και αναγραφή συνθημάτων με σπρέι (pics)
Ξεχασμένο μαγειρικό λάδι έθεσε φωτιά σε οικία στη Λευκωσία-Αποδομήθηκε η στέγη για κατάσβεσή της
Στις φλόγες οικία στη Λάρνακα-Ζημιές σε μουσικά όργανα και εξοπλισμό
Ενεπλάκη σε τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα 22χρονος-Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο
Μυστήριο γύρω από τη ρίψη πυροβολισμών σε γυμναστήριο-Από κατάθεση ο ιδιοκτήτης που δεν προέβη σε καταγγελία