Πήγαινε στο Μπέλφαστ αλλά κατά λάθος βρέθηκε στο... Γιβραλτάρ (pics)

Τρομερή περιπέτεια για την Gemma Cargin, η οποία επιβιβάστηκε σε λάθος πτήση της EasyJet και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα.

Η EasyJet ερευνά την υπόθεση μια επιβάτιδας η οποία ήθελε να ταξιδέψει στο Μπέλφαστ, αλλά πήρε πήρε λάθος πτήση και βρέθηκε στο Γιβραλτάρ. Νομίζατε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες;

Η 25χρονη Gemma Cargin, δουλεύει ως δασκάλα στο Μάντσεστερ και συχνά ταξιδεύει στο Μπέλφαστ για να επισκεφτεί την οικογένειά της. 

Έφτασε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και κάθισε στη αίθουσα αναμονής: «Η οθόνη που μας δείχνει τις πτήσεις δεν υπήρχε στην πύλη, οπότε δεν είχα την υποψία ότι βρίσκομαι σε λάθος πύλη» είπε η Gemma Cargin, η οποία δεν υποψιάστηκε τίποτα, ούτε όταν τσέκαρε το εισιτήριό της κατά την είσοδο, γιατί πολύ απλά… πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως. 

Με βάση αυτά που πίστευε, η Gemma Cargin ήξερε πως είχε μια 40άλεπτη πτήση μπροστά της, οπότε είπε να πάρει έναν… υπνάκο. 

«Ξύπνησα και κοίταξα την ώρα, οπότε ρώτησα: “Προσγειωνόμαστε σύντομα;". Μου απάντησαν, πως αναμένεται να προσγειωθούμε σε μία ώρα και 15 λεπτά, οπότε ρώτησα, “δεν πάει αυτή η πτήση στο Μπέλφαστ;”. Μου απάντησαν, “όχι πηγαίνει στο Γιβραλτάρ”. Τότε πετάχτηκα και είπα: “Παιδιά, είμαι σε λάθος πτήση”». 

Η Gemma Cargin περιέγραψε στη συνέχεια: «Σοκαρίστηκα, ανησύχησα. Πήγαινα στο σπίτι μου και ξαφνικά θα βρισκόμουν στο Γιβραλτάρ;. Παράλληλα σκεφτόμουν για τους γονείς μου, γιατί θα ερχόντουσαν να με πάρουν από το αεροδρόμιο και δεν είχαν ιδέα».

Και είχε δίκιο… Γιατί, στο μεταξύ, στο Μπέλφαστ, η μητέρα της Gemma Cargin, δεν μπορούσε να την βρει στο αεροδρόμιο και φυσικά ανησυχούσε. 

«Υπήρχε μπέρδεμα. Η μητέρα μου ήξερε ότι δεν τα είχα καταφέρει ενώ είχε πάρει μήνυμά μου, πριν μπω στο αεροπλάνο. Δεν ήξεραν τι μου είχε συμβεί».

Οι γονείς της βέβαια, ειδοποιήθηκαν στη συνέχεια- λανθασμένα φυσικά- πως πήγαινε στο Αλικάντε της Ισπανίας. «Κάνανε ενέργειες να με φέρουν πίσω από το Αλικάντε αλλά αυτό γινόταν την ώρα που εγώ θα προσγειωνόμουν στο Γιβραλτάρ. Δεν είχα ακόμα σήμα στο τηλέφωνο και δεν ήμουν σε θέση να τους ενημερώσω που βρισκόμουν».

Η Gemma Cargin βγήκε και πήρε λίγο αέρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε και πάλι στο ίδιο αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Μάντστεστερ. «Δεν είχε έρθει ξανά, οπότε έβγαλα μια selfie για να έχω σουβενίρ».

Η Gemma Cargin ταξίδεψε 1.198 μίλια από το Μάντσεστερ στο Γιβραλτάρ και πίσω πάλι. Μετά από μια 4ώρη αναμονή ταξίδεψε άλλα 168 μίλια από το Μάντσεστερ Μπέλφαστ. 

Η EasyJet διεξάγει έρευνα για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί η Gemma Cargin σε λάθος αεροπλάνο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Τα ΑΙ καρότσια στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας έγιναν viral-Πώς αλλάζουν τον τρόπο αγορών
Η συνάντηση του Θανάση Βέγγου με τον Πάπα Λέοντα-Η άγνωστη ιστορία από την Κολομβία (
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας μιλάει στον δολοφόνο του από τον τάφο σε δικαστήριο μέσω βίντεο τεχνητής νοημοσύνης
Οκτάχρονος αγόρασε από το κινητό της μαμάς του 70.000 γλειφιτζούρια για τους φίλους του
Ταξίδι με τροχόσπιτο για ζευγάρι κατέληξε σε περιπέτεια-Άφησε κατά λάθος τη γυναίκα του στον δρόμο
Σκάφος 4,5 εκ. δολαρίων βυθίστηκε ενώ μετέφερε 30 influencers-Προτεραιότητά τους ήταν... η τεκίλα και οι selfies
Και το όνομα αυτής... Starbase-Ο Μασκ αποκτά τη δική του πόλη στο Τέξας
Μία γυναίκα από τη Βρετανία 115 ετών είναι πλέον ο γηραιότερος εν ζωή άνθρωπος στον κόσμο
Νοσοκόμα στη Φλόριντα έκανε σεξ με τον 15χρονο θετό γιο της και τους έκανε τσακωτούς ο πατέρας του
ΒΙΝΤΕΟ: Άντρας ανέβηκε σε snowmobile για να σωθεί από πολική αρκούδα