Συγκινεί η Αθηνά Βιολάρη… «Στα 22 ρε Ραφαήλ; Αστέρι στη γη σε θέλαμε»

Πόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 22χρονου Ραφαήλ, που έφυγε μετά από τροχαίο στο Πέρα Χωριό Νήσου, με τα μηνύματα των γνωστών και φίλων του, να προκαλούν συγκίνηση.

Ένα από αυτά και το μήνυμα της γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού, Αθηνάς Βιολάρη, η οποία ήταν καθηγήτριά του, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Συγκεκριμένα, η κα Βιολάρη σημειώνει «εν έλειπες ποτέ από την αίθουσα διδασκαλίας, ούτε κι ύστερα από τις τηλεσυναντήσεις. "Είσαι αστέρι ρε Ραφαήλ, να τα κατάφερνες και λίγο καλύτερα στην ορθογραφία..."! Το τηλέφωνό σου το είχα σε πρώτη ζήτηση. Για τις στιγμές που χανόμουν μέσα στα προβλήματα της τεχνολογίας. Εσύ με ένα τσακ μου τα έλυνες! "Κυρία, μεν φοβάσαι, είμαι δίπλα σου!"».

Η ραδιοφωνική παραγωγός προσθέτει πως ξεχώριζε τον Ραφαήλ, «όχι γιατί ήσουν ο καλύτερος φοιτητής μου αλλά γιατί ήσουν ψυχούλα. Γι αυτό οι συμφοιτητές σου σε αγαπούσαν.Γι αυτό πάντα σου έβαζα κάτι παραπάνω στους βαθμούς. Γιατί το ήθελες πολύ αυτό το πτυχίο. Προσπαθούσες και κυνηγούσες το όνειρο. Η είδηση του πρόωρου φευγιού σου με συγκλόνισε. Στα 22 σου χρόνια ρε Ραφαήλ; Τι θέλησες στον ουρανό; Αστέρι στη γη σε θέλαμε, τι κι αν δεν τα κατάφερνες πολύ στην ορθογραφία... Προσέχετε ρε παιδιά, πόσος πόνος στην άσφαλτο;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το κάθισμα του κυβερνήτη έριξε το Boeing της Air India-Γλίστρησε προς τα πίσω λόγω βλάβης και έχασε τον έλεγχο
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
Στρατιωτικά αντίποινα και εκατέρωθεν απειλές Ισραήλ και Ιράν-«Στο κόκκινο» Τεχεράνη και Τελ Αβίβ
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας
Πεπεισμένος ο Τραμπ ότι θα καταφέρει να πείσει Ιράν και Ισραήλ να συνάψουν συμφωνία
Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ιράν θα πληρώσει «πολύ βαρύ τίμημα» για τα φονικά πυραυλικά πλήγματα
Έρχεται Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας-Συνάντηση με Πάλμα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ινδίας-«Ένα νέο κεφάλαιο σε μια στρατηγική συνεργασία χωρίς όρια»
Ανάλυση: Έτσι μπορεί να σβήσουν οι φλόγες της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν στη Μέση Ανατολή
Τα είπαν τελικά τηλεφωνικώς Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου-Τόνιζε την άμεση ανάγκη για αποκλιμάκωση