Ο αστυνομικός που συνέλαβε τον Μπάμπη ήταν παιδικός φίλος της Καρολάιν

Ο χρόνος κυλούσε σύμφωνα με το απατηλό σενάριο που είχε πλάσει ο συζυγοκτόνος μέχρι που το θρίλερ πήρε διαφορετική τροπή. Η στιγμή της ειδοποίησης του 33χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την αστυνομία, στο τρισάγιο του 20χρονου θύματος, αποτέλεσε την αρχή του τέλους στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τα κρίσιμα λεπτά μέχρι να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ ο 33χρονος φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr ύστερα από σχετική ενημέρωση από καλά πληροφορημένες πηγές.

Ως στιγμή λύτρωσης και κάθαρσης μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ο αστυνομικός του ΑΤ Αλοννήσου που πέρασε χειροπέδες στον αστυνομικό, υπήρξε παιδικός φίλος της Κάρολαιν από τους προσκόπους και μάλιστα είχε κρατήσει αναμνηστική φωτογραφία μαζί της, στο ψυγείο του συγκεκριμένα.

Η διαδρομή του Μπάμπη μέχρι την Αθήνα και η κίνηση ματ των Αρχών ώστε να τον τραβήξουν από το νησί και να τον οδηγήσουν στην ψυχρή αίθουσα της ΓΑΔΑ και να τον αναγκάσουν να ομολογήσει ηταν τα πρώτα βήματα προς τη λυτρωτική αλήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. είχε επισημάνει για τη μεταφορά του πιλότου στην Αθήνα τα εξής: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία, για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι' αυτόν τον λόγο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στην Αλόννησο. Τα στοιχεία ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε ωστόσο την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο».

Η αστυνομία φοβόταν το ενδεχόμενο μήπως ο πιλότος επιχειρήσει να διαφυγει από τη χώρα μετά το τρισάγιο, οπότε οι Αρχές βιάστηκαν να τον εγκλωβίσουν, έχοντας πια αδιάσειστα στοιχεία ότι εκείνος είχε τελέσει το έγκλημα.

Προκειμένου να μην δημιουργηθεί επεισόδιο μπροστά στις κάμερες, είπαν στον πιλότο ότι δήθεν θα τον μετέφεραν με ελικόπτερο επειδή είχε προκύψει εύρεση ενός ακόμη υπόπτου τον οποίο και θα καλείτο να αναγνωρίσει κατά την άφιξη τους στο Ελευθεριος Βενιζέλος.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν λίγα λεπτά αργότερα ότι τον συλλαμβάνουν ως ύποπτο για τη δολοφονία της Κάρολαιν.

Μάλιστα συμπωματικά τις χειροπέδες πέρασε στον δράστη παιδικός φίλος της Καρολάιν, όπως αναφέρουμε πιο πάνω.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Non habemus Papam-Μαύρος ο πρώτος καπνός από την Καπέλα Σιστίνα
Εκνευρίστηκε με το Ευρωκοινοβούλιο το τουρκικό ΥΠΕΞ και το κατηγόρησε ότι παρέχει προπαγανδιστική βάση σε τρομοκράτες
Δρομολογεί πρωτοβουλίες για αναγνώριση της αποστολής της ΕΛΔΥΚ η Κυβέρνηση
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Κοινή γραμμή Αθήνας και Λευκωσίας-Ο ΟΗΕ καθορίζει πλαίσιο επανέναρξης συνομιλιών, όχι ο Ερντογάν
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Τραγικό θάνατο σε φρεάτιο ανελκυστήρα βρήκε 43χρονος υδραυλικός στη Λεμεσό
Ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή ζητά ο υπόδικος που μαχαιρώθηκε στις Φυλακές-Επιστολή σε Εισαγγελέα
Λύπη εκφράζει ο εισηγητής της έκθεσης για την Τουρκία για τις αναφορές σε «δύο κράτη»-Οι αναγνώσεις των κομμάτων
Η νεκροτομή θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άντρα που βρέθηκε σε ταράτσα