Αλλάζει τα δεδομένα η κατάθεση του πιλότου-«Την ξύπνησα και την σκότωσα»

Δύο φορές μίλησε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ την Πέμπτη. Ο συζυγοκτόνος μίλησε για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς στις 3 περίπου τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου. 

Ερώτηση: Μπορείς να μας περιγράψεις ακόμη μια φορά τη στιγμή που αγκάλιασες τη σύζυγό σου και μετά από 5 λεπτά κατάλαβες ότι δεν κουνιόταν;

Απάντηση: Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: "Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις". Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο.

Ερώτηση: Στην προηγούμενη έκθεση εξέτασης, μας περιέγραψες πώς δέθηκες πριν έρθουν οι Αστυνομικοί. Θυμάσαι αν τα χέρια σου τα έδεσες μπροστά ή πίσω από τα πόδια σου;

Απάντηση: Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω από τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Πολιτική αντιπαράθεση μετά τα νέα πορίσματα για τα Τέμπη-Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ
Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή