Αστυνομικοί σε δολοφόνο Καρολάιν-«Ακολούθησέ μας και μην κάνεις σκηνές»

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο και καθ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν την ώρα του μνημόσυνου στην Αλόννησο, πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη. "Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει" είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. "Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι" πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Έκανε δε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: "Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα".

"Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν" κατέληξε η γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Non habemus Papam-Μαύρος ο πρώτος καπνός από την Καπέλα Σιστίνα
Εκνευρίστηκε με το Ευρωκοινοβούλιο το τουρκικό ΥΠΕΞ και το κατηγόρησε ότι παρέχει προπαγανδιστική βάση σε τρομοκράτες
Δρομολογεί πρωτοβουλίες για αναγνώριση της αποστολής της ΕΛΔΥΚ η Κυβέρνηση
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Κοινή γραμμή Αθήνας και Λευκωσίας-Ο ΟΗΕ καθορίζει πλαίσιο επανέναρξης συνομιλιών, όχι ο Ερντογάν
Τραγικό θάνατο σε φρεάτιο ανελκυστήρα βρήκε 43χρονος υδραυλικός στη Λεμεσό
Ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή ζητά ο υπόδικος που μαχαιρώθηκε στις Φυλακές-Επιστολή σε Εισαγγελέα
Λύπη εκφράζει ο εισηγητής της έκθεσης για την Τουρκία για τις αναφορές σε «δύο κράτη»-Οι αναγνώσεις των κομμάτων
Η νεκροτομή θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άντρα που βρέθηκε σε ταράτσα
ΒΙΝΤΕΟ: Extra Omnes-Έκλεισαν οι πύλες της Καπέλα Σιξτίνα, σε εξέλιξη η ψηφοφορία