Αγοράκι 2,5 ετών βρέθηκε σώο έπειτα από 35 ώρες έχοντας πιθανόν περπατήσει 10 χιλιόμετρα

Ένα αγοράκι 2,5 ετών, η εξαφάνιση του οποίου είχε σημάνει συναγερμό σε όλη τη χώρα, βρέθηκε χθες το βράδυ σώο και αβλαβές στην αγροτική περιοχή Πρένσα-α-Βέγια της κεντρικής Πορτογαλίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το αγοράκι, το οποίο αγνοούνταν επί 35 ώρες, είχε περπατήσει πολλά χιλιόμετρα και βρέθηκε αφυδατωμένο αλλά σε καλή κατάσταση.

Ο μικρός Νόα βρέθηκε στην ίδια περιοχή όπου τον αναζητούσαν περίπου 150 άνθρωποι με τη βοήθεια αστυνομικών με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και υποστηριζόμενοι από drones με θερμική κάμερα.

Ο μικρός φέρεται ότι εξαφανίστηκε νωρίς χθες το πρωί όταν η Πορτογαλίδα μητέρα του και η μεγαλύτερη αδελφή του ακόμη κοιμούνταν.

Ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός RTP μετέδωσε ότι ο μικρός βγήκε προφανώς από το σπίτι του για να αναζητήσει τον Βέλγο πατέρα του, ο οποίος εργάζεται σε γειτονικό χωράφι.

Το αγοράκι βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του με γρατζουνιές στα πόδια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Η έρευνα της αστυνομίας θα συνεχιστεί προκειμένου να διακριβωθεί αν ο Νόα έμεινε 36 ώρες νηστικός και χωρίς νερό και αν περπάτησε περίπου 10 χιλιόμετρα μόνος του.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Κακή αρχή για τις συνομιλίες στην Τουρκία-Ρωσία και Ουκρανία διαφωνούν για το πότε αρχίζουν
Αναστάτωση σε πτήση προς την Κύπρο-Έγινε αναγκαστική προσγείωση λόγω... αιθέριων ελαίων
Ζημιές σε Λύκειο στη Λακατάμια-Έσπασαν το τζάμι και έβαλαν φωτιά στο γραφείο της Διευθύντριας
Έρευνα σε οικία 57χρονου στη Λευκωσία για παράνομο στοίχημα στον Ιππόδρομο
Μυστήριο με την αρπαγή του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο-Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Προς φιάσκο η συνάντηση για την Ουκρανία στην Τουρκία-Εμπαίζει τον Τραμπ ο Πούτιν με τη σύνθεση της ρωσικής αποστολής
Χειροπέδες σε 35χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 12,5 κιλά κάνναβης (pics)
Σε κρίσιμη κατάσταση 25χρονος οδηγός μετά από τροχαίο-Κατέπεσε σε χωράφι βάθους 25 μέτρων
Διαφορετικές στάσεις από καθηγητές για το σχέδιο αξιολόγησης-Ζητά συνέχιση διαλόγου η ΠΟΕΔ
Πρώην και νυν ΓΔ του Υπουργείου Μεταφορών ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Στο επίκεντρο κενά και παραλείψεις