BINTEO: Tα κλάματα και οι αγκαλιές του πιλότου στο μνημόσυνο της Καρολάιν, λίγο πριν την μεταφορά του

Η υπόθεση που απασχολεί το Πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες, η δολοφονία της Καρολάιν, δεν έχει επιλυθεί ενώ έγινε ήδη το μνημόσυνο της. Ραγδαίες παραμένουν όμως οι εξελίξεις στην υπόθεση. Η στυγνή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά νερά, μπροστά στα μάτια του μωρού της από άγνωστο ακόμα δολοφόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγδαίες εξελίξεις και νέα τροπή-Κλήθηκε για ανάκριση ο σύζυγος της Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος που είναι βασικός ύποπτος μεταφέρθηκε για νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο από την Αλόννησο όπου είχε πάει για το μνημόσυνο της μητέρας του παιδιού του και συζύγου του Καρολάιν. Ο σύζυγος της Καρολάιν πήγε στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της ενώ όπως μετέδωσε η εκπομπή, δεν παρέμεινε για το τρισάγιο που θα γινόταν μετά και αποχώρησε μαζί με 3 φίλους του.

Η εκπομπή T-LIVE της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε στην Αλόννησο και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα από το μνημόσυνο της άτυχης μανούλας που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Στα πλάνα της εκπομπής βλέπουμε τον σύζυγο της Καρολάιν, τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να αγκαλιάζει τη μητέρα της 20χρονης ξεσπώντας σε κλάματα, λίγο πριν μεταφερθεί με ελικόπτερο με κλιμάκιο της αστυνομίας στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση μετά τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στην υπόθεση.

Δειτε Επισης

Εκτελέστηκε στην Ιαπωνία ο «δολοφόνος του Τwitter» που σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα-Πώς έβρισκε τα θύματά του
Η ΕΕ έτοιμη για εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ διαμηνύουν Ευρωπαίοι ηγέτες
Καμένα σπίτια άφησε πίσω της η φωτιά στην Παλαιά Φώκαια-Εικόνες καταστροφής
To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και ετοιμάζει νέες κυρώσεις για τη Ρωσία
Στους 65 ανήλθαν οι νεκροί στη Γάζα-Καταγγέλλει γενοκτονία η Ισπανία
Ισραηλινά ΜΜΕ: Παρασκηνιακή συμφωνία Τραμπ με Νετανιάχου για λήξη του πολέμου στη Γάζα -
Συμφωνία των 27 της ΕΕ για την παράταση των κυρώσεων στη Ρωσία
Να άρει τον αποκλεισμό Γάζας και να συμμορφωθεί με διεθνές δίκαιο κάλεσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το Ισραήλ
Άφησε πίσω του το Συνέδριο και ξεκινά να κοιτάζει προς τις Βουλευτικές Εκλογές το ΑΚΕΛ
Δεν βιάζεται για την πολυμερή η τουρκική πλευρά-Εν μέσω καθυστερήσεων και αρνήσεων επιστρέφει η Ολγκίν