Τι είπε ο πιλότος στη μητέρα της Καρολάιν λίγο πριν φύγει από την Αλόνησσο

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαΐν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο.

Σήμερα (17/6/2021), ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές.

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που,  ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Οπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν στο μνημόσυνο, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον πιλότο γιατί φεύγει, φέρεται να της είπε ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει.

Ο 32χρονος πιλότος, αυτή τη στιγμή δίνει κατάθεση στη ΓΑΔΑ.  Σύμφωνα με νέα στοιχεία που προκύπτουν, αυτό που «ανάγκασε» τις Αρχές να φέρουν τον πιλότο άρον άρον από την Αλόννησο όπου σήμερα τελείται τρισάγιο στη μνήμη της 20χρονης δολοφονημένης κοπέλας, είναι ένα κινητό-ρολόι που φέρεται να φορούσε η Καρολάιν.

Σύμφωνα με το Open TV, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας το έλεγξαν, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες απ’ αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Με μία λιτή ανακοίνωση, η αστυνομία αναφέρει σε σχέση με τις εξελίξεις και τον λόγο που ο 32χρονος εξετάζεται: «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξετασθεί, ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από το μνημόσυνο της Κάρολαιν στο Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο ο πιλότος

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
Ανήλικος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πατέρα της φίλης του
Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη-Τέσσερις ανήλικες επιτέθηκαν σε 13χρονη στην Ευκαρπία
Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Αγρίνιο
Κατέθεσε υποψηφιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με... 87 υπογραφές της Κεντρικής Επιτροπής
Θρήνος για τον Ιωνά Καρούση-Κηδεία στην Ιερουσαλήμ, επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα η κηδεία του Ιωνά Καρούση στην Ιερουσαλήμ – Θα ταφεί στο νεκροταφείο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας
Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στις φωτιές στην Ηλεία
Προβλήματα στη δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία Cassandra