Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Συνδέσμος ευχαριστεί τους αιμοδότες

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Συνδέσμος (ΠΑΣ) με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη ευχαριστεί τους αιμοδότες.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι μετά από μια κρίσιμη περίοδο «που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρομερές ελλείψεις αίματος λόγω της πανδημίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τους δεκάδες χιλιάδες αιμοδότες και τους εθελοντές και φορείς που ενισχύουν τις αιμοδοσίες».

Προσθέτει ότι θερμές ευχαριστίες οφείλονται και σε όλο το δίκτυο των ανθρώπων που φροντίζει να φτάνει η προσφορά αυτή κοντά μας, ξεκινώντας από το προσωπικό και τα συνεργεία των αιμοληψιών, των οργανωτών των αιμοδοσιών και της ΣΕΑΔ, του Κέντρου Αίματος και τις Τράπεζες Αίματος και μέχρι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Κλινικών Θαλασσαιμίας.

Μέσα από αυτές τις συνθήκες, είμαστε πια σε θέση να προσβλέπουμε στο μέλλον, προγραμματίζοντας τα επόμενα βήματα και εφαρμόζοντας τις σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές να έχουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια αίματος για τον κάθε κύπριο θαλασσαιμικό αλλά και τον κάθε κύπριο πολίτη, συμπληρώνει ο Σύνδεσμος.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,2 εκατ. ευρώ
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας