Καθαρισμός θαλάσσιου βυθού από αυτοδύτες μέλη της ΜΜΑΔ και της Λιμενικής στην Αμμόχωστο

Σε καθαρισμό του θαλάσσιου βυθού σε δυο παράλιες περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου προχώρησαν αυτοδύτες μέλη της ΜΜΑΔ και της Λιμενικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα μέλη της και συγκεκριμένα της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης και της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, προχώρησαν σε καθαρισμό του θαλάσσιου βυθού, σε δύο παράλιες περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση των μελών της ΜΜΑΔ και της Λιμενικής, αλλά και της αστυνομικής δύναμης γενικότερα, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στις 11 Ιουνίου, αυτοδύτες μέλη της ΜΜΑΔ και της Λιμενικής, φόρεσαν τις στολές τους και καταδύθηκαν στο βυθό για περισυλλογή σκουπιδιών και αντικειμένων που ρυπαίνουν το φυσικό θαλάσσιο περιβάλλον. Τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν από το βυθό απομακρύνθηκαν με τη συνεργασία των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κατάδυση και ο καθαρισμός του βυθού πραγματοποιήθηκε στις δύο παράλιες περιοχές δίπλα από το Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΕΥΑΓΟΡΑΣ», της ΜΜΑΔ, στην περιοχή Κάππαρης, στο Παραλίμνι. Τόσο η κατάδυση όσο και ο καθαρισμός του βυθού, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας εκπαίδευσης ναυαγοσωστικής και καταδύσεων, που τυγχάνουν τα μέλη της ΜΜΑΔ, η οποία διεξήχθη μεταξύ 7 - 11 Ιουνίου, στο εκπαιδευτικό κέντρο «ΕΥΑΓΟΡΑΣ».

Στην κατάδυση για καθαρισμό του θαλάσσιου βυθού συμμετείχαν δέκα αυτοδύτες μέλη της ΜΜΑΔ, υπό την καθοδήγηση τριών εκπαιδευτών μελών της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,2 εκατ. ευρώ
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας