Όχημα που προσέκρουσε σε πάσσαλο άφησε χωρίς ρεύμα το Nicosia Mall

Όχημα που προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ ήταν η αιτία που αρκετές περιοχές, ανάμεσά τους και το Nicosia Mall, έμειναν χωρίς ρεύμα για πάνω από δύο ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βλάβη σε δίκτυο της ΑΗΚ άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λευκωσία

Όπως ανέφερε στον REPORTER η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη φαίνεται να προκλήθηκε μετά από πρόσκρουση οχήματος σε πάσσαλο της ΑΗΚ, που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή ζημιά και να μπλεχτούν οι γραμμές μεταξύ τους.

Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία, ώστε να επιδιορθώσουν την βλάβη και κατά συνέπεια, από τις 11:00 μέχρι λίγα λεπτά μετά τη 1:00 το μεσημέρι οι περιοχές Λακατάμειας, Αρχάγγελου, Ανθούπολης μέχρι και την Κοκκινοτριμιθά έμειναν χωρίς ρεύμα.

Η κα. Παπαδοπούλου απηύθυνε έκκληση προς το κοινό όταν συμβαίνουν παρόμοιας φύσης περιστατικά και επηρεάζεται το δίκτυο της ΑΗΚ, να τους ενημερώνουν άμεσα, ώστε να εντοπίζουν έγκαιρα το σημείο της βλάβης και να μην επηρεάζονται τόσες περιοχές.  

Δειτε Επισης

Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,2 εκατ. ευρώ
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας