Συνάντηση Λέσχης Μοτοσικλετιστών με Διευθυντή Τροχαίας και Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας

Σε θέματα οδικής ασφάλειας επικεντρώθηκε η συνάντηση που είχε η CMRC, Λέσχη Δικαιωμάτων Μοτοσικλετιστών Κύπρου και μέλος της FEMA με τον Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου και με το Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ένα καυτό θέμα που συζητήθηκε λεπτομερώς, ήταν τα συνεχιζόμενα και διάφορα έργα κατασκευής δρόμων και τα προβλήματα ασφάλειας του οδικού δικτύου που θέτουν τους μοτοσικλετιστές σε πολλαπλούς κινδύνους. Η CMRC επεσήμανε τους κινδύνους που συνδέονται όχι μόνο με τους μοτοσικλετιστές, αλλά και με τις μοτοσυκλέτες τους, καθώς μικρά ατυχήματα ή ζημιά στις μοτοσυκλέτες τους συμβαίνουν συχνά αλλά δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα ήταν οι διάφοροι αστυνομικοί έλεγχοι που στοχεύουν μόνο μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα σαν μια προσπάθεια μείωσης των ατυχημάτων. Η CMRC πρότεινε ότι μια αστυνομική εκστρατεία με στόχο τους οδηγούς αυτοκινήτων θα ήταν ένας καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του θέματος, καθώς η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση εξυπηρετούν την πρόληψη και φυσικά τον αμοιβαίο σεβασμό. Η CMRC είναι έτοιμη να προωθήσει και να υποστηρίξει τέτοιες αστυνομικές εκστρατείες, αναφέρεται.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»