Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου: Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη και το ίδιο πάθος

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου και οι 21 υποψήφιοί του στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδειξαν ζήλο, ωριμότητα, και πάθος για τον άνθρωπο, τα ζώα και τη φύση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

«Δεν τα καταφέραμε όμως να μπούμε στην βουλή και να δώσουμε περισσότερη δυναμική και δυνατή φωνή που να υπερασπίζεται τα αθώα, και ανυπεράσπιστα ζώα, όμως αυτό δεν μας πτοεί γιατί θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη και το ίδιο πάθος μέχρι να δικαιωθούν όλοι, και αυτά και εμείς, γιατί Μία είναι η Υγεία και Μία η ευημερία», προστίθεται.

Σχεδόν 4.000 πολίτες πίστεψαν σε αυτό που αρχίσαμε το 2014, και μας τίμησαν δίνοντάς μας τη ψήφο τους, αναφέρεται ενώ η ανακοίνωση καταλήγει, λέγοντας πως τα θέματα των ζώων πρέπει να μπουν μέσα στο πολιτικό σύστημα.

Δειτε Επισης

Τηλεφωνική επικοινωνία Κόμπου-Γεραπετρίτη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Το Καζακστάν εξόργισε την Άγκυρα λόγω Κύπρου-Δεν προσκάλεσε το ψευδοκράτος σε Σύνοδο Κορυφής
Παρουσιάστηκε το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον φορολογικό μετασχηματισμό
Οδικό χάρτη αλλά όχι μαγικές λύσεις βλέπει στο Κυπριακό η Αθήνα-«Σημασία έχει να καθίσουν στο τραπέζι»
Η παρέμβαση Ραουνά στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων-Οι ηγέτες της ΕΕ θα ενημερωθούν από ΠτΔ για τη διευρυμένη συνάντησης
Ν. Χριστοδουλίδης: Επικεντρωνόμαστε σε διεθνοποίηση και εξωστρέφεια της βιομηχανίας
Πιο ορατό ψευδοκράτος θέλει ο Τατάρ, ομοσπονδία με πολιτική ισότητα ο Ερχιουμάν
Το Κυπριακό ενόψει διευρυμένης συζήτησαν Γεραπετρίτης και Γκουτέρες
Συναντήθηκε με τον Σίσι η Αννίτα Δημητρίου-«Η Αίγυπτος είναι στρατηγικός σύμμαχος της Κύπρου»
Επιμένουν στο αφήγημα περί «γειτονικών κρατών» στα κατεχόμενα