Σε αναμμένα κάρβουνα οι Ομονοιάτες-Περιμένουν τα μαγικά χαρτάκια

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να αποδεχθεί το αίτημα της Ομόνοιας για παρουσία κόσμου στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, εκεί όπου θα γίνει και η απονομή του τροπαίου, σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των πρασίνων.

Συνολικά 3400 φίλοι της ομάδας της Λευκωσίας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά, μετά από πάρα πολύ καιρό την ομάδα τους, ενώ θα δουν και την απονομή του τίτλου.

Άπαντες οι φίλοι της ομάδας θα περιμένουν την ενημέρωση εκ μέρους της διοίκησης, για τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια, αφού ο αριθμός που θα παραχωρηθεί είναι κατά πολύ λιγότερος από τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση των πρασίνων καλείται να βρει μια μεσοβέζικη λύση για να ικανοποιήσει τον κόσμο της, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί εντός των επόμενων ωρών.

Σημειώνεται ότι το τριφύλλι καλείται να αποφασίσει κατά πόσον θα βάλει καπέλα στα εισιτήρια, όπως έγινε από τις ομάδες που συμμετέχουν στον τελικό κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται πως οι πράσινοι σε ανακοίνωσή τους, ενημέρωσαν τους φίλους τους που ήταν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ότι θα αποζημιωθούν.

Όπως αναφέρεται, «από τον περασμένο Δεκέμβριο ικανοποιήσαμε όλα τα αιτήματα φιλάθλων μας για αποζημίωση μέσω επιστροφής χρημάτων. Πλέον, η αποζημίωση θα γίνεται με συνδυασμό πίστωσης χρηματικού ποσού για αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας 2021-22 και παραχώρησης Voucher για αγορές επίσημων προϊόντων από την Green Boutique.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθεί η αποζημίωση θα δώσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού γίνουν γνωστές οι Κυβερνητικές αποφάσεις για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν.

Η απόφαση για αποζημίωση του κόσμου μας είναι ένας τρόπος για να δείξουμε τον σεβασμό και την εκτίμησή μας για τη διαχρονική και υποδειγματική υποστήριξη που προσφέρει του στην ομάδα».

Στο μεταξύ, ο αγώνας της Ομόνοιας απέναντι στον Απόλλωνα θα διεξαχθεί στις 18:00 και όχι στις 20:00, όπως ήταν αρχικά ορισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: