Αρχηγός Αστυνομίας: Χωρίς προβλήματα η διεξαγωγή των εκλογών

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου επισκέφτηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου Στυλιανός Παπαθεοδώρου γύρω στις 17:30 όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε πως περιόδευσε σε διάφορα εκλογικά κέντρα, σημειώνοντας πως επικρατεί τάξη και ασφάλεια.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε πως “είχαμε σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτούμε την επαρχία Λεμεσού και κατόπιν την επαρχία Πάφου στα πλαίσια των επισκέψεων μας». Πρόσθεσε πως είναι γεγονός ότι δεν έχει συμβεί οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα σε σχέση με τις εκλογές, σημειώνοντας πως προσωπικά και εκ μέρους της ηγεσίας ευχαρίστησε τα μέλη της δύναμης, αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, που είχαν μαζί τους άριστο συντονισμό για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών .

Ερωτηθείς αν προκλήθηκαν στις επαρχίες οποιαδήποτε επεισόδια, απάντησε πως κάποια μικροζητήματα που υπήρχαν, έτυχαν άμεσου χειρισμού όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, σημειώνοντας πως δεν θεωρούν ότι αποτέλεσαν  σημαντικά προβλήματα στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών.

Σε σχέση με τις κινητές κάλπες, ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε πως και σε αυτόν τον τομέα η διαδικασία κύλησε χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, κατέληξε.

Δειτε Επισης

Αλλαγή στάσης Τραμπ-Σκέφτεται αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Τι σημαίνει η «αλλαγή καθεστώτος» που θέλει ο Νετανιάχου στο Ιράν
Πολυμερή συντονισμό κατά της παραβατικότητας στη Λεμεσό αποφάσισε σύσκεψη αρμοδίων
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ