Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο που απέδρασαν από τη Μενόγεια

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των 1) NAVINDER SINGH, 25 ετών και 2) KAWALPREET SINGH, επίσης 25 ετών και οι δύο από την Ινδία, εναντίον των οποίων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Aπέδρασαν με τη βοήθεια κουβερτών δύο αλλοδαποί στη Μενόγεια-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ο Navinder Singh (φωτογραφία 1) περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.85μ. περίπου, με κοντά μαλλιά και μούσι.

Ο Kawalpreet Singh (φωτογραφία 2) περιγράφεται επίσης ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.85μ. περίπου, με κοντά μαλλιά και μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου στο τηλέφωνο 24804380, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά στο υποστατικό της-Συνελήφθη 29χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που C-130 ρίχνει επιβραδυντικό υγρό στο Όμοδος
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Νεκρός σκύλος στη Λάρνακα, έφερε εγκαύματα στο σώμα του-Βρέθηκε κοντά σε καμένη ξηρή βλάστηση
Πάνω από 100 κούτες τσιγάρα κατασχέθηκαν σε υποστατικό στη Λάρνακα-Πρόστιμα σε δύο πρόσωπα
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας