Καραμελωμένα κρεμμύδια
06:53 - 29 Μαΐου 2021
Μία πεντανόστιμη συνταγή
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα στα 4
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 35 γρ. μαύρη ζάχαρη
- 25 γρ. βαλσαμικό ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Βάλτε στον κάδο 400 γρ. κόκκινα κρεμμύδια κομμένα στα 4 και κόψτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 4.
Βήμα 2
Προσθέστε 40 γρ. ελαιόλαδο και σοτάρετε 10 λεπτά/110°C/ αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλι.
Βήμα 3
Προσθέστε 35 γρ. μαύρη ζάχαρη, 25 γρ. βαλσάμικό ξίδι και σοτάρετε 10 λεπτά/110°C/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλι.
Βήμα 4
Μεταφέρετε σε αποστειρωμένο βαζάκι με βιδωτό καπάκι, αφήστε να κρυώσουν και διατηρήστε στο ψυγείο μέχρι να τα χρειαστείτε.
Συμβουλές
Χρησιμοποιήστε σε σούπες, σε τάρτες κλπ.
Συνταγή από: Thermomixcyprus - Περισσότερες συνταγές