Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος-O καιρός μέχρι και τη Δευτέρα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, που σταδιακά θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και νωρίς το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι και μετά, στα νότια και τοπικά στα βόρεια παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά θα καταστούν σταδιακά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και αργά το απόγευμα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα υπήνεμα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Κυριακή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Τυχόν αλλαγές στο δρόμο Λευκωσίας Τρόοδους θα οδηγήσουν σε καθυστέρηση 10 χρόνων-Προειδοποιεί ο Βαφέαδης
Πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες επισκέφθηκαν το Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης του Νοσοκομείου Λευκωσίας,
Επανεξελέγη πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΥΚΙ ο Σωτήρης Κούμας
Νέα κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη
Άκουσε τις ανησυχίες των βιομηχανιών Λεμεσού ο Παπαναστασίου-Μεγαλύτερα το κόστος ενέργειας και η γραφειοκρατία
Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα
Διαβεβαιώσεις ΔΕΑ για συνέχιση προσπαθειών για τους αγνοούμενους-Καμία πληροφορία για κρατούμενους στην Τουρκία
Από Σεπτέμβρη αρχίζει η κατ' άρθρον του νομοσχεδίου για την ευθανασία-«Πρώιμη η συζήτηση»
Συνεχίζεται η απεργία μεταφορέων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα