Αποκαλύψεις από την πρώην του δράστη του μακελειού στην Καλιφόρνια-«Σχεδίαζε να σκοτώσει τους συναδέλφους του»

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μακελάρη του Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια, που αφαίρεσε εννέα ζωές.

Είχε πει στην πρώην σύζυγό του, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τις τελευταίες δηλώσεις της, ότι σκόπευε να σκοτώσει τους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, είχε, μάλιστα, κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ο 57χρονος Σαμ Κάσιντι ήταν ευέξαπτος με κακό χαρακτήρα. Έκοψε το νήμα σε εννέα συναδέλφους του σε σιδηροδρομική εταιρεία του Σαν Χοσέ, στην κοιλάδα της Σάντα Κλάρα.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το πρόσωπό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας, είχε πάνω του δύο ημιαυτόματα πιστόλια και 11 γεμιστήρες.

Ο δράστης άνοιξε πυρ χθες το πρωί, τοπική ώρα, μέσα στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν, σκοτώνοντας συναδέλφους του, ηλικίας 29 έως 63 ετών, και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Αμέσως μετά την ειδοποίηση για την παρουσία ενόπλου στο αμαξοστάσιο, έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή, οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν και η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκε.

«Είχε δύο όψεις»

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του Κάσιντι, Σεσίλια Νελμς, στο Associated Press.

Είχε μιλήσει στη γυναίκα, όσο ήταν παντρεμένοι, για το πλάνο του να σκοτώσει τους συναδέλφους του. Ο γάμος τους διήρκεσε 10 χρόνια και οι δρόμοι του χώρισαν το 2005.

«Δεν πίστευα ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε η πρώην σύζυγος, μετά το μακελειό, η οποία ωστόσο υπογράμμισε ότι ο Κασίντι μπορούσε να γίνει πολύ σκληρός και κακός, ενώ δεν είχε πολλούς φίλους.

Παραδέχεται ότι διακατεχόταν από εμμονές και όπως λέει είχε χάσει τα ίχνη του τα τελευταία 13 χρόνια.

Οι κατηγορίες για βιασμό και η διπολική διαταραχή

Μετά το διαζύγιό του, ο 57χρονος ακολούθησε μια σκοτεινή διαδρομή.

Κατηγορήθηκε ότι βίαζε τη σύντροφό του, την οποία είχε γνωρίσει το 2008 από διαδικτυακή πλατφόρμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, ο Κάσιντι φέρεται να έπασχε από διπολική διαταραχή, έχοντας πολλές μεταπτώσεις.

Μέσα σε δύο μήνες της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη ωστόσο είπε ότι ήταν νωρίς για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Στη συνέχεια, η σχέση των δύο έγινε βαθιά προβληματική, με τον 57χρονο να ξυλοκοπά και να βιάζει τη γυναίκα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έγινε ο 43χρονος δολοφόνος στη Λαμία
Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες δίνουν πάνω από 400 πυροσβέστες και οκτώ εναέρια μέσα στη Χίο (pics)
Με μηνύματα αισιοδοξίας στο Προεδρικό ο Χαν-«Η λύση είναι προς το συμφέρον της Κύπρου, της ΕΕ και των γειτόνων»
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Συνολικά 20 πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία
Μήνυμα Τραμπ σε Ιράν και Ισραήλ-«Η εκεχειρία είναι σε ισχύ, μην την παραβιάσετε»
Στο κάδρο δίκτυο κατασκοπείας του Ιράν σε Κύπρο και Ελλάδα-Εξετάζεται η σύνδεση των Αζέρων
Τέσσερεις νεκροί στο Ισραήλ μετά από μπαράζ ιρανικών πυραύλων, παρά την κατάπαυση πυρός
Μαρτυρία για την τρομοκρατική στη Δαμασκό-«Μόλις τελειώσαμε την προσευχή, άνοιξε πυρ εναντίον και ανατινάχθηκε»
Συνεχίζεται το... πάρτι εγκληματιών στη Λεμεσό-Βομβιστική επίθεση σε μπυραρία, εμπρησμό σε όχημα μετά από μια ώρα