Εξετάζει Πίρλο η Σασουόλο

Η «βουτιά» του Αντρέα Πίρλο κατευθείαν στα βαθιά της προπονητικής και τον πάγκο της Γιουβέντους αποδείχθηκε βιαστική και λήγει μετά από μόλις μία σεζόν. Μπορεί η χρονιά να συνοδεύτηκε από το Coppa Italia και το Σούπερ Καπ, αλλά η απώλεια του Scudetto μετά από 9 σερί κατακτήσεις και η εξασφάλιση της τετράδας μόλις την τελευταία αγωνιστική επισκίασαν το έργο του πάλαι ποτέ θρύλου των Μπιανκονέρι.

Πλέον, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με τον διάδοχό του να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο άλλοτε προπονητής του στη Γηραιά Κυρία, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όμως, όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει εκτός πάγκων Serie A.

Όπως αναφέρει η «ANSA», ο 41χρονος τεχνικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σασουόλο, η οποία αναζητά τον διάδοχο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι που ανέλαβε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Νεροβέρντι, μάλιστα, φέρεται να του έχουν καταθέσει πρόταση για δύο χρόνια, με τον Πίρλο να περιμένει πρώτα την αποζημίωσή του τη Γιουβέντους για τον τερματισμό του συμβόλαίου του που έληγε το 2022.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στην Ομόνοια-Πώς έγινε η σύλληψή της στο ξενοδοχείο