Ξεκινά από Αγρό και πάει Αυστρία για την προετοιμασία της η ΑΕΛ

Από τον Αγρό θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, θα αρχίσει στις 16 Ιουνίου και στη συνέχεια στις 29 Ιουνίου, η ομάδα θα μεταβεί στην Αυστρία.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ενημερώνει ότι σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα ακολουθηθεί το πιο κάτω πρόγραμμα.

14-15/6/2021 – Έναρξη εξετάσεων ποδοσφαιριστών στο Προπονητικό της ομάδας.

16-26/6/2021 – Μετάβαση στο Ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό και προπονήσεις στο Γήπεδο στο Πελένδρι.

29/6/2021 – 9/7/2021 – Μετάβαση στην Αυστρία και διαμονή στο ξενοδοχείο Lebensquell Bad Zell για προπονήσεις και 4 φιλικούς αγώνες. Οι αντίπαλοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Περαιτέρω ενημέρωση για το πρόγραμμα της ομάδας με την επιστροφή της στην Κύπρο θα υπάρξει σε κατοπινό στάδιο, αφού το πρόγραμμα θα καταρτιστεί ανάλογα με την κλήρωση και τον αντίπαλο της ομάδας μας στα πλαίσια του 2ου προκριματικού του UEFA Europa Conference League.

Δειτε Επισης

Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο
Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει