Συνελήφθη άνδρας που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο στην Αθήνα

Δεύτερο περιστατικό με διεστραμμένο άνδρα που «κόλλησε» σε νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και αυνανιζόταν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Το δεύτερο συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ενα 24ωρο δηλαδή πριν την επίθεση σε βάρος της 19χρονης κοπέλας στην Ομόνοια και αυτή τη φορά, εξαγριωμένοι επιβάτες που άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει όρμησαν πάνω του και τον «συνέλαβαν».

Πρόκειται, για έναν Αιγύπτιο, ηλικίας 19 ετών, ο οποίος οδηγηθηκε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στον εισαγγελέα. Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας ερευνούν αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, αν δηλαδή αφέθη ελευθερος και ξαναχτύπησε την ίδια ημέρα ή αν πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Το θέμα είναι ότι μέσα στις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο με άνδρες που βάζουν στο μάτι νεαρες γυναίκες και δρούν σαν σεξουαλικά αρπακτικά εχει λάβει διαστάσεις αφου μετά τη σύλληψη του 22χρονου φοιτητή που ακολουθούσε γυναίκες επιδεικνύοντας το μοριό του έχουν καταγραφεί τουλάχιστον άλλες δυο περιπτώσεις.

Την «κάρφωνε» με τα μάτια

Το αδιανόητο συμβάν στο λεωφορείο Β9 σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα του Αγιου Παντελεήμονα η κοπέλα, ενω βρισκόταν στο όχημα ο ανωμαλος Αιγύπτιος την πλησίασε και αφου άρχισε να την «καρφώνει» επίμονα με τα μάτια, χωρίς ίχνος ντροπής και αδιφορωντας για το γεγονός οτι το λεωφορειο ηταν γεμάτο κόσμο, ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται.

Η κοπέλα έντρομη βάζει τις φωνές και οι επιβάτες μόλις τον βλέπουν ορμούν πάνω του και τον ακινητοποιουν. Αμέσως καλούν την Αστυνομια και λίγη ώρα αργότερα ο ανώμαλος επιβάτης οδηγείται στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

Δειτε Επισης

Πληροφοριοδότης πίσω από τις συλλήψεις βαρυποινίτη και επιχειρηματιών-Μίλησε για διαμοιρασμό €50,000 εβδομαδιαίως
Ακατάπαυστη μουρμούρα Τατάρ από ΗΒ-Κατηγόρησε τον ΠτΔ για εκστρατεία απειλών, προέβαλε απαράδεκτα αιτήματα
Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Μετά τις αμυντικές δαπάνες, οι δασμοί-Πόσο μακριά θα φτάσουν οι Βρυξέλλες για να κατευνάσουν τον Τραμπ
Αποφοίτησε από το Λύκειο στα 11 της χρόνια-Η συναρπαστική ιστορία μιας χαρισματικής μικρής Γερμανίδας
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»
Αδικημένος από τη Βρετανία νιώθει ο Τατάρ-Αναμένει βήματα για «άρση της απομόνωσης των Τ/κ»
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν