Αποχαιρέτισε με τεσσάρα την Α' Κατηγορία η Σαλαμίνα

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Σαλαμίνα, καθώς επικράτησε της Καρμιώτισσας με 4-0. 

Για την ιστορία, Σιαθάς, Βαρέλα, Βάγκνερ και Χριστοφή οι σκόρερ του αγώνα. 

Οι δυο ομάδες με τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Β' Κατηγορία. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Καρμιώτισσα: Κίττος, Χριστοφή, Χρυσοστόμου, Χρίστου, Καψός, Λιασίδης (59'Τσαπαρίλλας), Γεωργίου (46'Ελευθερίου), Ορφανίδης (57'Χαραλάμπους), Μιχαήλ, Γενεθλίου, Χαραλάμπους (46'Δημητρίου).

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Βαρέλα (69'Χατζηαντώνης), Λεμέσιος (62'Χρίστου), Παύλου, Βάγκνερ, Πικής (62'Παπουής), Σιαθάς, Σμοβς, Κονφέ, Χρυσοστόμου, Κυριάκου.

 

Δειτε Επισης

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
LIVE/Σ. Αγγελίδης: Θα έπρεπε να ζητήσουμε την παραίτηση των δικαστών του πρωτόδικου Δικαστηρίου και του Εφετείου για την υπόθεση Αρβανίτης;
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»