Πήγε σε τράπεζα με πλαστό διαβατήριο-Χειροπέδες σε 63χρονη
09:47 - 27 Μαΐου 2021

Υπό κράτηση τέθηκε 63χρονη για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδής παραστάσεις, παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 63χρονη, που κατάγεται από χώρα εκτός ΕΕ, παρουσιάστηκε στις 17.6.20 σε υποκατάστημα τράπεζας και παρουσίασε στον υπάλληλο λιθουανικό διαβατήριο στο οποίο υπήρχε η φωτογραφία της. Όταν ο υπάλληλος της υπέβαλε επιπρόσθετες ερωτήσεις, αφού είχε απασχολήσει την Αστυνομία η κυκλοφορία λιθουανικών πλαστών διαβατηρίων και οι τράπεζες ήταν ενήμερες, η 63χρονη άφησε το διαβατήριο και έφυγε.
Χθες κατόπιν πληροφορίας έγινε έρευνα σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο, εντοπίστηκε η 63χρονη που απεικονιζόταν στο διαβατήριο και συνελήφθη.
Ανακρινόμενη ωστόσο η γυναίκα, ισχυρίζεται ότι ναι μεν η φωτογραφία είναι δική της στο πλαστό διαβατήριο όμως δεν είναι αυτή που μετέβη στην τράπεζα. Θα γίνουν επιπρόσθετες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο ισχυρισμός της.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Πληροφορία έκαψε τον 44χρονο με το φυτώριο κάνναβης-Βρέθηκε νέα ποσότητα (vids&pics)
- Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Ρολάνδης
- Από τέσσερα μέτρα ύψος έπεσαν οι δύο εργάτες-Με σπασμένα πλευρά στο νοσοκομείο ο ένας
- Ανοίγει και πάλι η Πύλη Εμβολιασμού για τους άνω των 70 ετών