Έλεγχος σε οικία 23χρονου-Βρέθηκε 280 κροτίδες και αδασμολόγητα προϊόντα στην κατοχή του

Στην κατάσχεση κροτίδων, πυροτεχνημάτων, αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και χρηματικού ποσού, που εντοπίστηκαν στην κατοχή 23χρονου, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, μετά από επιχείρηση έρευνας, χθες το μεσημέρι, στη Λευκωσία. Εναντίον του 23χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, διενήργησαν έρευνα στην κατοικία και στο αυτοκίνητο του 23χρονου, στη Λευκωσία. Κατά την έρευνα ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 280 κροτίδες, τέσσερα πυροτεχνήματα και το χρηματικό ποσό των 3,625 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται. Ανευρέθηκε επίσης αριθμός αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, τα οποία παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων λόγω αρμοδιότητας.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων και στη συνέχεια, στις 8.00 το βράδυ, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»
Σκέψεις Καρογιάν για να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές-«Δεν φυγομαχώ, ούτε εγκαταλείπω μετερίζια»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Σοκαριστικό βίντεο από την πρόσκρουση ιστιοφόρου στη γέφυρα του Μπρούκλιν-Ναύτες κρέμονταν από τα κατάρτια
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ξεκινά διαδικασίες επίσημης ίδρυσης κόμματος ο Οδυσσέας-Πρώτος σταθμός οι βουλευτικές, δεύτερος οι Προεδρικές
Οι νέες περιοχές στη Λάρνακα που θα εγκατασταθούν έξυπνοι μετρητές
Στο Υπουργικό η πρόταση για το σχέδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών-«Δεν έχουμε άλλο χρόνο»