Σε δίκη για ανθρωποκτονία το ζεύγος για τον θάνατο του 36χρονου στη Γερμασόγεια

Σε δική ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 17 Ιουνίου, παραπέμφθηκαν σήμερα 40χρονος και 42χρονη για τον θάνατο του 36χρονου Lyubisha Ristoski, που εντοπίστηκε νεκρός στην οικία τους στη Γερμασόγεια, το μεσημέρι της 16ης Μαΐου. 

Το ζεύγος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δικής. 

Το μεσημέρι της Κυριακής, 16 Μαΐου, ο 36χρονος είχε φτάσει στην οικία του ζεύγους, μαζί με 35χρονο και  31χρονη, όπου έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών, ενώ ακολούθησε διαπληκτισμός και ένταση μεταξύ του θύματος και της 31χρονης, για κάποια διαφορά που είχαν μεταξύ τους.

Το θύμα φέρεται να απείλησε με κουζινομάχαιρο την 31χρονη και να τη γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να επέμβει ο 40χρονος στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον 36χρονο. Στην πάλη που ακολούθησε, ο ένοικος της οικίας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 36χρονο, με το βάρος του σώματος του, και με τη βοήθεια της συζύγου του. Όπως η ίδια υποστηρίζει, άρπαξε ένα μεταλλικό αντικείμενο και άρχισε να κτυπά τον 36χρονο στα χέρια, ώστε να αφήσει το μαχαίρι, με το οποίο απειλούσε το σύζυγο της.

Ο 35χρονος και η 31χρονη εγκατέλειψαν με τα πόδια τη σκηνή, ενώ η 42χρονη κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφτασαν στην οικία, όπου βρήκαν τον 40χρονο να κρατάει, με το βάρος του, στο πάτωμα τον 36χρονο, που ωστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Σε αναμονή βρίσκονται ακόμη οι ανακριτές του ΤΑΕ για τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, αφού η νεκροτομή στη σορό δεν έδωσε απαντήσεις για τα αίτια θανάτου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η χρήση των social media και «Ο ψηφιακός εθισμός των νέων»-Ειδικοί εξηγούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν
Η προθεσμία έληξε, ήρθε η ώρα των αποφάσεων για τα buggies-«Αν δεν βρουν λύση θα προχωρήσουμε νομοθετικά»
Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή η ΔΗΠΑ-Χτίζει προφίλ και συναινέσεις
Το χαμένο μέτρο της κριτικής και η διαπόμπευση μέσω διαρροών της Αστυνομίας που κατέληξε σε ανθρωποφαγία
Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ