«Είχαν τρία κοντέινερ να διαχειριστούν το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο»

Συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους ΔΗΣΥ και αντιπολίτευση, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να σηκώνει το γάντι και απαντώντας στις επικρίσεις, να παραπέμπει στη φονική έκρηξη του Μαρί. 

Σε δηλώσεις του ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε πως, «είναι προκλητικό ν’ ακούω κάθε μέρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ν’ ανησυχεί για τη διχοτόμηση. Το ΔΗΚΟ του μακροχρόνιου, το ΔΗΚΟ των μόνιμων όχι, που πολύ όψιμα ελέω συμμαχίας με το ΑΚΕΛ, θυμήθηκε και την Ομοσπονδία». 

Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι, «ακούω ταυτόχρονα τον Άντρο να ανησυχεί για την οικονομία. Θέλει να εφαρμόσει και πάλι οικονομικές πολιτικές της διακυβέρνησης Χριστόφια που χρεωκόπησαν τη χώρα».

Πρόσθεσε δε, ότι «η διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο. Απλώς να σκεφτεί ο κυπριακός λαός, αν η πανδημία συνέβαινε το 2011 με την οικονομία γονατισμένη, τι θα γινόταν στον τόπο μας». 

Καταλήγοντας, είπε πως, «το δίλλημα είναι ξεκάθαρο. Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα; Να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά;».

«Γέμισαν τον τόπο ταμπέλες»

Απαντώντας στον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Άντρος Κυπριανού μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter σηκώνει το γάντι και τονίζει ότι «όταν λείπουν τα επιχειρήματα περισσεύει ο λαϊκισμός». 

Την ίδια στιγμή ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, σημειώνει ότι «κατά τα αλλά γέμισαν τον τόπο ταμπέλες να ρωτούν τους άλλους ''λαϊκισμός ή σοβαρότητα;''».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον φορολογικό μετασχηματισμό
Οδικό χάρτη αλλά όχι μαγικές λύσεις βλέπει στο Κυπριακό η Αθήνα-«Σημασία έχει να καθίσουν στο τραπέζι»
Η παρέμβαση Ραουνά στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων-Οι ηγέτες της ΕΕ θα ενημερωθούν από ΠτΔ για τη διευρυμένη συνάντησης
Ν. Χριστοδουλίδης: Επικεντρωνόμαστε σε διεθνοποίηση και εξωστρέφεια της βιομηχανίας
Πιο ορατό ψευδοκράτος θέλει ο Τατάρ, ομοσπονδία με πολιτική ισότητα ο Ερχιουμάν
Το Κυπριακό ενόψει διευρυμένης συζήτησαν Γεραπετρίτης και Γκουτέρες
Συναντήθηκε με τον Σίσι η Αννίτα Δημητρίου-«Η Αίγυπτος είναι στρατηγικός σύμμαχος της Κύπρου»
Επιμένουν στο αφήγημα περί «γειτονικών κρατών» στα κατεχόμενα
Συναντήσεις Κόμπου στις Βρυξέλλες με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ
Γυρίζουν ταινία προπαγάνδας «η Αϊσέ πήγε διακοπές» στα κατεχόμενα για τον «τον επικό αγώνα του τ/κ λαού»