Ανατροπή δεδομένων... Έμφραγμα πίσω από το «φονικό» της Καλλιπόλεως

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 50χρονου Ελισσαίου Κεσίδη, από την Ελλάδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη, στην οδό Καλλιπόλεως, στη Λευκωσία.

Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία αρχικά έκανε λόγο για φόνο που εξελίχθηκε μετά από καυγά, από τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού, που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαφάνηκε ότι ο θάνατός του 50χρονου, οφείλεται σε πρόσφατο έμφραγμα επί εδάφους παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Από τη σορό του 50χρονου λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό γύρω από την υπόθεση. Ως εκ τούτου, τα δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 32 ετών που βρίσκονται υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση, θα παραμείνουν στο κελί, έως την ολοκλήρωση των εξετάσεων από την Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έξω από περίπτερο στην οδό Καλλιπόλεως, στη Λευκωσία, την ώρα που ο 50χρονος και τα άλλα δύο πρόσωπα κατανάλωναν μπύρες.

Σε κάποια στιγμή και με βάση τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 41χρονος και ο 32χρονος ήρθαν στα χέρια, με τον 50χρονο να επιχειρεί να τους χωρίσει και λίγο αργότερα να καταλήγει αναίσθητος στο έδαφος.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στη σκηνή κλήθηκαν επίσης μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση φόνου. Από το σημείο, περισυνελέγησαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πιστόλι και δέκα κιλά ναρκωτικά σε βαλίτσα και... βαρέλι ελιών (pics)
Συνελήφθη 29χρονος για απόπειρα φόνου που διαρπάχθηκε πριν ενάμιση χρόνο
Xειροπέδες σε τρεις για εκβιασμούς, απειλές και απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα, τελευταία ευκαιρία στο Κάιρο για κατάπαυση του πυρός
Άλλος ένας εμπρησμός-Παρέδωσαν στις φλόγες μοτοσικλέτα στη Λεμεσό
Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο-Εξαπάτησε πάνω από 800.000
Στην Κύπρο 1.400 ασθενείς με αιμοσφαιρινοπάθειες
Ανάρτηση πρόδωσε το μοντέλο που δολοφονήθηκε σε εστιατόριο-Bίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεσή της
Απουσιάζει από την οικία της στη Λάρνακα η 36χρονη, Ελένη Νικολάου (pic)
Πλήρωσε 23 φορές για να πάρει πίσω τη κατοχή γης που απώλεσε και... έχασε σχεδόν 13 χιλιάδες