Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και με υπερβολική ταχύτητα

Ποινή φυλάκισης επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε 25χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και με υπερβολική ταχύτητα στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος εντοπίστηκε στις 16 Μαΐου να τρέχει με 114 χιλιόμετρα, σε δρόμο που το ανώτατο όριο ήταν 65, με στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Σε έλεγχο άλκοτεστ που του έγινε, η ένδειξη ήταν 121 αντί 22, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 25χρονος, παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο του επέβαλε τρεις μήνες φυλάκιση για το γεγονός ότι οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού, τριάντα μέρες φυλάκιση γιατί οδηγούσε μεθυσμένος, επτά μέρες φυλάκισης γιατί δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και πέντε μέρες φυλάκιση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Οι ποινές φυλάκισης είναι διαδοχικές και ισχύουν από την 17/05/2021 που τελεί υπό κράτηση. 

Επιπρόσθετα το Δικαστήριο διέταξε την στέρηση της αδείας οδηγού του για περίοδο έξι μηνών η οποία θα ισχύει από την ημέρα αποφυλάκισης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η χρήση των social media και «Ο ψηφιακός εθισμός των νέων»-Ειδικοί εξηγούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν
Η προθεσμία έληξε, ήρθε η ώρα των αποφάσεων για τα buggies-«Αν δεν βρουν λύση θα προχωρήσουμε νομοθετικά»
Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή η ΔΗΠΑ-Χτίζει προφίλ και συναινέσεις
Το χαμένο μέτρο της κριτικής και η διαπόμπευση μέσω διαρροών της Αστυνομίας που κατέληξε σε ανθρωποφαγία
Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ