Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του εξάχρονο αγοράκι

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, στην κομητεία Όραντζ, όταν ένα 6χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενός άλλου αυτοκινητιστή τη στιγμή που βρισκόταν καθοδόν για το σχολείο στο όχημα της μητέρα του. Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί και αναζητούν τον δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν οι αρχές της Καλιφόρνιας.

Το 6χρονο αγοράκι καθόταν στο παιδικό κάθισμα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όταν εμφανίστηκε στον δρόμο τους ο δράστης με ένα άλλο όχημα και εμπόδισε την πορεία τους. Η μητέρα ανταπέδωσε στον διερχόμενο οδηγό με μία χειρονομία. Τότε ο -ενοχλημένος από την κίνησή της- οδηγός κατέβηκε από το όχημα του, κινήθηκε προς το μέρος της και πυροβόλησε το παιδί της. «Το παιδάκι μετεφέρθηκε εσπευσμένα στο πιο κοντινό νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αξιωματικός της αστυνομίας, Olivera.

  

Οι αρχές αναζητούν ένα λευκό σεντάν και απευθύνουν έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν για όσα συνέβησαν. «Εάν έτυχε να βρίσκεστε στο σημείο και είδατε έστω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας. Χρειαζόμαστε καταθέσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης», υπογραμμίζει ο Olivera, καθώς η αστυνομία δεν διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για το πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Ο αυτοκινητόδρομος θα παραμείνει κλειστός έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες στο σημείο.

 

 Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα
Επιχείρηση «Ιστός Αράχνης»-Πώς στήθηκε επί 18 μήνες το σαμποτάζ των Ουκρανών στις ρωσικές βάσεις
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Έφυγαν για Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι-Ο Ζελένσκι υποστηρίζει ότι θα στείλει αντιπροσωπεία για τις συνομιλίες
Βλάβη σε αγωγό από μπάζωμα άφησε χωρίς νερό την Πάφο-Τη Δευτέρα αποκαθίσταται πλήρως το πρόβλημα
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Οι σκληροπυρηνικοί Ultras της Παρί, ο Ζιντάν και το φιάσκο των Αρχών-Οι λόγοι πίσω από τα επεισόδια στο Παρίσι
Σαμποτάζ σε ρωσικές βάσεις από τους Ουκρανούς-Κατέστρεψαν με drone πάνω από 40 μαχητικά
Συμπληρώνονται έξι χρόνια από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ-«Ήρθε για να μείνει» το μήνυμα του υπουργού Υγείας