Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε 30χρονο-Αναζητείται οδηγός ταξί για εμπλοκή στο τροχαίο

Με κατάγματα και θλαστικά τραύματα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 30 ετών, μετά από οδική τροχαία σύγκρουση, που σημειώθηκε αργά χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Ο 30χρονος, ενώ διασταύρωνε τη λεωφόρο Αμαθούντος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 20χρονος κάτοικος Λεμεσού. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη διάφορα κατάγματα και θλαστικά τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της οδικής τροχαίας σύγκρουσης, η Αστυνομία αναζητεί οδηγό ταξί οχήματος, το οποίο προπορευόταν του αυτοκινήτου του 20χρονου και φαίνεται να είχε εμπλοκή στο τροχαίο.

H Aστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο οδηγού ταξί, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τη χαμηλότερη αποδοχή Προέδρου των τελευταίων 70 χρόνια έχει ο Τραμπ κατά τις πρώτες 100 μέρες θητείας
Συνελήφθησαν 24 άτομα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο-Οι έχουν απελαθεί
Φουντώνει η κόντρα Κυβέρνησης και ΑΚΕΛ-«Απέδειξαν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν»
Συνελήφθη και η οδηγός του δεύτερου οχήματος για τη σύγκρουση με τον κρίσιμο τραυματισμό της 44χρονης
Άφησαν αναμμένο κερί και προκλήθηκε πυρκαγιά σε οικία-Δεν κινδύνευσαν οι ένοικοι
Καθορίζει την πορεία των ερευνών η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη λόγω του χρόνου που μεσολάβησε-Τυχαία η συνάντηση στο καφενείο
ΒΙΝΤΕΟ: Κατσίκες παγιδεύτηκαν σε σπηλιά στα Λύμπια-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Δραματική κατάσταση στη Γάζα, ασθενείς με εγκαύματα υπομένουν χωρίς φάρμακα-«Ίσως φάμε άμμο»
Στους 25 οι νεκροί, 1.000 οι τραυματίες από την έκρηξη στο Ιράν-Ανάφλεξη καυσίμων η πιθανή αιτία
Πώς γίνεται η μυστική εκλογή του Πάπα στο Κονκλάβιο-Ο λευκός καπνός και οι άγνωστοι Ποντίφικες